Aaaaaa! 28 komentarer & den här veckan var inte en bra vecka för mig! :'(

Ni måste skämta? 28 komentarer på ETT ÄNDA INLÄGG!?! Skojar ni? Det är ju sjukt mycket! Jag är såå himla bra, den här veckan har inte varit min vecka. Ja, i tisdags fick jag en basketboll på det vänstra ringfingret så det svulnade upp och jag fick ett blå-svart-lila-grönt blåmärke som är borta nu men där det satt är det ömt. Igår skulle jag & min bästis gå till bibblan för vi gillar att hänga där, plugga och läsa ''Julia'' och vi sprang jätte fort ner för trapporna och typ 2 meter framför oss så gick en av fridtidsledarna på ''Klubben'' fridtidset för alla på mellanstadiet och när vi hade sprungit ner för en trappa och var i den andra så snubblade jag, föll och gled ner för trappan, ledaren på Klubben slet upp mig från golvet och kollade att jag mådde bra, jag låste in mig på toan på biblioteket för att kolla hur mycket blod det var för det var helt varmt men det var bara ett skrubbsår och nu har jag ett stort blåmärke på sidan an knät och nu ser det ut som om det är grus innanför, jag har typ ett sår i näsan som jag märkte i Tisdags typ och idag hade vi jumpa igen och när vi bytte om sätte jag mig på bänken med galler under typ vid ducharna och förut har vi haft handdukar där och min bätis kom och satte sig hos mig och kollade på mitt knä och efter jumpan tog jag upp som jag trodde min handduk och väklade ut den men den var helvit och min är vit med figurer på och min bästis har alltid vit handduk på jumpan och hon hade ju suttit brevid mig så jag gick fram och la den brevid henne på bänken och sa:
''Här har du din handduk, den låg under min jumpa påse''
När jag kom tillbaka till min plats såg jag att hon hade sin handuk runt kroppen så jag frågade:
''Vems är det då, om det inte är din?''
''Ingenaning'' sa hon och då sa en tjej i min klass:
''Men asså det är min och du behöver inte slänga runt den och vi ska ha handdukar på den bänken'' och fick tårar i ögonen. Jag hade ju inte gjort något, knappt. Sen frågade en tjej i min klass vad som hade hänt när hon såg att hon var arg, hon ha:
''Det har hänt en grej'' och kollade på min med mördarblicken, jag blir ju ledsen och jag skyndade mina att klä på mig och när jag skulle öppna dörren så glömde jag att den var låst så jag for in med kinden rakt på den hårda dörren, inte min vecka men då blir man glad över massa komentarer.
Puss Alicia♥


Kommentarer
Postat av: Sandra

Inte för o låta elak men dom där kommentarerna (har läst dom) är reklam för att få läsare. Och så har du reklamerat hemligt med orden "fin blogg" på andra bloggar och då så svarar dom så det är ej "riktiga! kommentarer. Srry.



/Sandra

2011-03-18 @ 17:46:44
URL: http://mileyfreak.blogg.se/
Postat av: Sandra

-Hehe aa :) Men jag har slutat med det<3 kommenterar bara bloggar jag läser och upppskattar typ <3



/Sandra

2011-03-18 @ 21:54:37
URL: http://mileyfreak.blogg.se/
Postat av: Sara

Jaa, det är sämst att vara sjuk :(

2011-03-18 @ 22:24:25
URL: http://aamaziing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0