Ska dra snart!

Snart ska jag gå till scouterna!

Det börjar halv sju och nu är klockan 10 över 6!


Kram Alicia<3

Neej!

Nu har mammas kompis och hennes familj kommit och det kommer att bli sååååå boooooring!
Gud vad skönt att man kan vara på olika platser och inte låtsats om varandra!


Kramizar Alicia♥

Hiss & Diss

Alicia hissar:
lillsyrran
sommar
hallon
sovmorgon
glassAlicia dissar:
sega datorer
mörker
tråkiga saker
att göra sig illa
bajsblöjor

Bibliotek ÄGER!

Bibliotek äger! Det är såååå himla bra, för några dagar sedan var jag och morfar på stadsbiblioteket! Det var jätte coolt! Bibliotek är bra för man behöver inte köpa böcker!!!!


Vi brukar sitta där och plugga och läsa ''Julia''. Det e kul!


Men.... nu har jag inget att skriva!


Kramizar Alicia♥♥♥

Turkiet nästa!

I sommar ska jag till Turkiet med mamma, min bonuspappa & lillsyrran! Vi skulle åka dit för två år sedan men då var mamma gravid och då ska man ju inte vara så mkt i solen så vi åkte och kampade på utö istället! Det var också kul men nu i sommar ska vi till Turkiet! Jippi, det ska bli så himla kul! Det står att dom har gratis internetkoppling i lobbyn där, så det kanske blir ett inlägg eller två. Vi ska vara borta i två veckor!Puss Puss Alicia♥

Good Morning! Idag är det sista dagen på påsklovet!

God morgon!
Idag vaknade jag halv sju! Asså, hallå! Idag är det sista dagen på påsklovet. Igår var vi hos min morbror och jag solade, jag fick lite färg. Det gör lite ont när jag kliar mig på armarna! Det var jätte skönt väder igår!

Kram & Puss Alicia♥♥En vacker bild på en dansande kyckling från google

I sommar......

I sommar ska jag förmodligen åka utomlands med mormor & morfar, jag ska till Turkiet med mamma, bonuspappa & lillsyrran & jag ska till Söra Äventyrskollo sista perioden!
Det är vad jag ska göra i sommar, men jag ska ju hänga med kompisar, bada, käka glass, sola m.m, såna saker som har med sommaren att göra!
Kramizar Alicia <3<3<3 =)

Igår cyklade jag för första gången på två år!

Japp, igår cyklade jag för första gånger på två år och det var askul!

Jag kommer nog att cykla ganska mycket i sommar men nu har jag lite träningsvärk och har haft ont i jumsken sen i typ torsdags eller fredags!


Kram Alicia
Harry Potter <3

Jag har typ blivit färsta Harry Potter freaket! Jag läser femte boken nu, det är den tjockaste. den har typ 1001 sidor! Det är väldigt mycket om man gämför med första som är på 375 sidor!

Jaja, vi hörs sen!
Påsk kramar Alicia <3

Glad Påsk

Glad påsk på er!!!
Jag ska kanske bli medlem på MugglarPortalen.se. Jag började läsa på svenskaHogwarts.se också men det var så mycket text att jag blev yr!
Ja, som sagt glad påsk!
En vacker bild på en dansande kyckling från google
Kramar Alicia

Har varit jätte sjuk!

På senaste tiden har jag varit väldigt sjuk! Det har varit väldigt jobbigt!
Imorgon är det påsk!
Kram AliciaJag bara älskar glss. Särskilt mjukglass. Det är helt klart bäst! Och jag hittade den här bilden och blev som fastfrusen. Vad tycks???

Sry

Sry, men har inte orkat blogga! Fråga mig inte varför men har bara inte orkat! I tisdags var jag med på första sidan på KPW. Ja, det var jag. KP-Jennie intervjuvade mig och då kom det med på första sidan!
Igår gick jag, en av mina bästisar och lillsyrran påskkärringar!
Påskpussar Alicia!
aaaaaJapp det är det:)

Hellu

Hej, det är så att jag bara inte ha orkat blogga, har varit sjuk! Är liite dålig fortfarande men är i skolan på dagarna iallafall! Sorry, ska jobba med uppdateringen!

Pussiluss Alicia
Mums, jordgubbar!

RSS 2.0