Heej!!

Vi har fått några komentarer om att blogga lite mer här är vårt svar: Vi bloggar inte exakt hela tiden nu på sommaren. Även om den heter sommarkompisar så kommer vi nog blogga på vintern oxå. Kankse till och med lite mer. XD Det är klart att ni vill ha inlägg men kom med förslg vad vi kan skriva om som ni tycker om att läsa.
Nu har det inte kommit något inlägg innan det här. Bara igår. Ibland kan det bli över fem inlägg på en dag. Men det är inte så ofta. Nu tänkte jag skriva några inlägg för att glädja er. Men efter som att det här mest blev ett infomations inlägg så kommer jag att tag nya för att skriva. Det här kankse inte var det roligaste inlägget men det är viktigt med ifomaton ockxå eller hur? Aja vi kanske inte kommer att bli lika stora som Isabell Strömberg men det är väl okej iallafall?

Kramisar ifrån Alicia

Kommentarer
Postat av: mileycyrusbigestfan

Isabelle strömberg är bästttttttttttttttt

2010-08-03 @ 19:19:57
URL: http://mileyfreak.blogg.se/
Postat av: mileycyrusbigestfan

Isabelle strömberg är bäst först och främst. Och jag tror faktiskt att vi/dom som säger det menar självklart inget illa! Dom menar nog att eran blogg är intressant och vill så gärna läsa mer utav er dom kan inte hålla sig!



Kram/Sandra

2010-08-04 @ 18:15:15
URL: http://mileyfreak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0