Valet 2010!

Jag kan bara namnen på dom som sitter i rikstagen. Men jag tycker att det som mamma röstar på det bästa och om jag fick rösta vet jag vad jag skulle rösta på!


MVH Alicia


Heeej!!!

Heej! Idag har jag varit i skolan såklart och jag har haft fullt kör hela dagen! På första rasten (halv 10 till 10) alltså en halvtimmes rast. Då jagade vi 1a. Våra fadderbarn, ja några i min klass! Vi hade jätte kul! På lunchrasten var jag med Mileycyriusbigestfan www.mileyfreak.blogg.se
Det var färsk séjfile till lunch! Uch! Det är det hela tiden på tisdagar. Om det är fyra veckor på en månad så får vi goda fiskpanetter en vecka på fyra. Det är ju inte schyst:(
:) Men annars har dagen varit kul!

Kramisar ifrån Alicia!

Godmorgon <3

Nu är det söndag. Sista dagen på helgen vilket känns lite jobbigt. Jag vill ha ett lov nu kanske elr så. Det har gått fort. Fast igår var det en lång dag tyckte jag. Jag var på furuviks zoo och jag tyckte att det känndes som en lång dag då. Iaf ska jag på dans idag! Ska bli så himla kuul! Jag älskar att dansa <3 Som ni vet. Jag har dansat hela mitt liv. Det är sant! Jga har dansat sen jag typ var 3 elr 4 och sen har jag bara fortsatt. Jga har dansat ballet och show. Går på en show linje just nu och jag tror att vi kommer börja dansa ballet och sen kommer vi nog börja med hipp hopp. Undra vad jag ska göra nu??? Kna inte byta til mitt favo spel nu eftersom jag itter vid min dator och spelet är instalerat på andra datorn (Den stora) Jag har en lite mini pc från samsung. Den är jätte bra och lätt. Villle inte ha någon stor utan jag vill ha en liten och då var det typ den här som fanns. Den är rosa och gullig. Jaja nu tror jag at vi ska äta frukost. Sen ska jag göra mig färdig för att åka. Men vi kommer inte åka jätte tidigt. Sen efter dansen ska jag mezza Alicia och fråga om vi kan göra ngt.
Puss puss Jossan

Skor OMG <3 <3 <3 I LOVE CONVERSE <3 <3 <3

Bilden!

En cool bild på Mileyn cyrus. Från låten Robot.;)Söta va? Ååå! Dom är ju söta men inte lika söta som min lillsyrra!Dyra skorLilla söta rara HannahJag har inga Convers men vi kollade när vi var i Liverpool men det deppar inte jag för. Så om jag vill ha kan vi ju köpa det nästa gång vi är där. Det är mkt billigare där än här i sverge.Jag bara älskar glss. Särskilt mjukglass. Det är helt klart bäst! Och jag hittade den här bilden och blev som fastfrusen. Vad tycks???Det här är ej mitt men någons och jag tkr att det är så fint. Vad tycker ni??sötaxDså sööt=D Sweeet!HeheååååååkuulMiley!!!aaaaaJapp det är detVad söta pingviner! Ååå jag känner så att jag vill bara hoppa in i bilden till djuren och så! Jätte gulliga är dom! Om du kollar pån arkivet augusti och bläddrar ner lite finns det inlägg med info om: Mily Cyrius, Michel Jackson och Gaga altså Lady Gaga!
Ni har nog redan fatta vem som skrev det här inlägget men i allafall!

//Alicia!!!<3

Taylor och Selena!

Jag ♥ Taylor och Selena! Swift och Gomez Rockar! :) Hoppas natten och gårdagens kväll var skön. Jag kollade på 9 med morfar. Den var bra. Lite spänning den var bra. Ifrån 11 så den var lite fartfylld.

Kram kram Alicia

Goodnight guys <3

Tonight I wathing on a move with my dad on our tv. If you wondering why I'm writing on English, is the anserw I feel for it. Not for a long time but for some words. My day was very good. I was in school but not so long. We was ending on 13.30. Or Mayby some minutes more. Hihihi. I hope you all sleep well <3
xoxox Joss

Betty Boop


Helg helg helg!!

Jippi! Det är helg! Efter en lång vecka med tidiga morgonar och långa dagar och leketioner, så är helgen här! Jag menar det verkligen. Min senaste dag i skolan är 15.25. Hemskt -.-' En sur Smiley och det passar in här. Jga var lite emd mina kompisar idag i en park nära skolan ett tag. Vi hade jätte kul! Gungade på en kompis gunga och bara va där. Jga hade kul´. Men sen gick jag hem. Min mamma var hemma efter 1 elr 2 dagar. Hon ska bort på kvällen men nu har jag lite tid med henne <3 Sen ska jag och min pappa ha freags mys =) Det ska bli mysigt. Nu ska jag vara inne lite på internet men kommer ha tillgång hit.
I <3 YOU <3 <3 <3
xoxo Joss


I Love my frinds!

Jag värkligen älskar mina vänner och min bästis ifrån mitt kollol hon är så söt, snäll och roligt. Jag saknar henne jätte mkt och nästa helg kankse vi ska ses!´

Längtar dit!

Kram Alicia!

www.sommarkompisar.blogg.se

Hur hittade du till denna blogg?
Det skulle vara intrsant för oss att veta!

Heeej!

Alicia här! Jag skriver det nu så jag kanske inte behöver skriva det på slutet vi får se hur långt det blir!Detta är Miley Cyrus!HeheMiley!!!Så lite bilder ifrån vad men det är iallafall kändis bilder iallafall mest kändisar. I love Tayor And Selena!


I´m Alicia! 

Jossan här

Hej!
Jag har inte bloggat på typ super länge och det är jag ledsen över, men jag har bara inte haft tid =( Jga har vart med kompisar, börjat skolan, börjat på nya linjen mm. Jga har bara gjort så mkt.Men nu hade jag lite tid för att ta mig tid emd er. Jga läste nyss att Miley cyrus och Liam har gjort slut =( Vilket är tråkigt men jag är inte jätte ledsen. Hon kommer ju hitta en annan och sånt men det var tråkigt eftersom dom var så gulliga. Mileys nya film ''LOL'' är ingen Hannah Monata film eftersom hon kommer göra typ ALLT. Läs mer om det på posh24.se Jag gillar den sidan. Man får veta mkt om sina favo artister.
Puss puss Joss

Hello Kitty

Vad ska jag göra nu?

Snart ska jag hjälpa morfar han ska göra ngt så jag ska räcka honom värktyg. Inte speciellt kul men det skulle vara kul om plötsligt Pling! Jag kom på något. Jag kom på!


Tja tja//Alicia

Heej!

Heej! Idag så hade jag (första lektionen) TM det är trä&metal slöjd. Det var kul men gillar textil slöjd mer asså det är syslöjd. Jag gjorde två saker. En skylt till min dörr och en lite trä bit till morfar typ som ett kort för han fyller år snart. Min kompis gjorde en till sin syrra som snart fyller år så då kom jag på!


Kram kram Alicia


Hej och välkommna till den fortsatta bildfestivalen!

Varmt välkommna tillbaka till bildfestivalen!
Önska bilder vilka ska vi ha med? Nu är tyvärr inte Joss med men vad vill du att vi ska ha för bilder båda idag och i framtiden?

Festen är ifullgång det är bara att deltag! Kom igen festa på med mig!
Kram!
//Alicia


Wow!

Här avslöjas allt! Titta så får ni se!Musse And MileyDär kommer sanninmgen fram nu blir nog Mimmi Pigg sur!


Lite fler bilder!

Okej det var bara tre men det är tre riktigt bra tjejer! Tjoho! I love Selena and Taylor! Jag gillar Gagas låtar men inte själva personen!
Ha allt gott tills nästa inlägg som kommer strax!

Ååå vilka söta!

Titta vilka söta rosetter!Jätte små och söta! :) Väldigt mkt nya bilder kommer att komma idag så håll i er. Mkt bild inlägg är på väg! I Hope you like it! Om ni inte gillar bilder så får ni kolla på gamla inlägg för det här (asså idag) kommer att bli en bild-bloggdag!

Nu har jag lagt upp lite nya bilder så ny kommer ett bild inlägg!

Dyra skorLilla söta rara HannahDen här var dom nya och det kommer lite gamla nu men vissa kanske ni inte har sätt eller så har ni glömt bort dom!Så!!! Den här:Har jag som tema på min mobil!

//Alicia


Åååå jag är hungrig!

Jag åt precis ett plommon men jag är jätte jätte jätte hungrig! Åååå vill ha mat! Inte för átt jag svälter jag kab ju tag en frukt men jag är hungrig!

 

Kram kram resten av dan//Alicia


Hej!:)

Alla dom här djuren var väll jätte söta? Awwwww! Idag hade vi jumpa i skolan och har lite ont i benen men vet ej varför. Hoppas att det inte kommer att regna mer för det har det ju gjort här i Stockholm!

Kram Alicia

Michel Jackson

Michael Joseph Jackson, född 29 augusti 1958 i Gary, Indiana, död 25 juni 2009 i Los Angeles, Kalifornien,[1][2][3] var en amerikansk sångare, dansare, låtskrivare, producent och skådespelare, med stora framgångar under framför allt 1980-talet. Han har haft stor inverkan på musikindustrin, inte minst anses hans musikvideor ha varit nydanande. Han blev under 1990-talet även känd för sitt kontroversiella privatliv. Man såg honom ofta med en silverhandske på sin högra hand.

Michael Jackson inledde karriären 1964 tillsammans med några av sina bröder i The Jackson 5 och påbörjade sin solokarriär 1971 medan han fortfarande var medlem av gruppen. Han producerade ett antal av världens bäst säljande musikalbum någonsin och fick epitetet "The King of Pop" (engelska för "Kungen av Pop") av sin nära vän Elizabeth Taylor. Albumet Thriller (1982) är världens mest sålda album genom tiderna med mellan 65 och 105 miljoner sålda exemplar.[4] Även de fyra albumen Off the Wall (1979), Bad (1987), Dangerous (1991) och HIStory (1995) hör till de bäst säljande albumen i världen. Jackson sålde sammantaget runt 750 miljoner album och singlar under sin karriär.[5]

Under 1980-talet anses Jackson ha revolutionerat synsättet på musikvideor som en konstform och en marknadsföringskanal. De vanligen mycket påkostade videorna blev en stapelvara på den då nya musikkanalen MTV. Bland de viktigaste kan nämnas Beat It, Billie Jean, Thriller, Black or White och Scream. I sin scenshow har han ofta använt danssteget Moonwalk som han därmed har gjort känt över världen. Michael Jacksons särpräglade musikaliska stil har under åren influerat många hip hop-, pop- och R&B-artister. Han menade att han själv tagit inspiration från bland annat James Brown och Jackie Wilson.

Michael Jackson blev två gånger inskriven i Rock 'n' Roll Hall of Fame, en gång med The Jackson 5 och en gång som soloartist.[6] Han blev också inskriven i Songwriters Hall of Fame.

Jackson avled oväntat och hastigt den 25 juni 2009 efter att ha kollapsat i sin hyrda fastighet i Los Angeles vid 50 års ålder. Den 12 oktober 2009 släpptes Michael Jacksons sista singel This is it.[7]


Heeej!

Imorse gickl jag upp själv och gjorde mig iordning 10 minuter! Rekord! Tjoho!


Tack för alla fina komentarer!


Puss puss på er!



//Alicia<3

Info om Lady Gaga

Lady Gaga

20 mars 1986, Yonkers, New York, USA
24 år gammal

Lady Gaga föddes 1986 i New York där hon fortfarande bor kvar. Båda hennes föräldrar kommer från Italien och hon gick i katolsk skola som yngre. Lady Gaga, eller Joanne Stefani Germanotta som hon egentligen heter, har snabbt blivit känd för sin funkiga musik, galna musik och häftiga frisyr. Hon har skrivit musik, inte bara till sig själv, utan också till Britney Spears och Pussycat Dolls. Det var först efter att artisten Akon insett att hon också kunde sjunga som hon fick möjlighet att spela in sin dunderhit, Just Dance, som kom ut på marknaden 2008.

Lady Gaga på Wikipedia
Lady Gagas officiella hemsida


Info om Miley Cyrius

Miley Cyrus

23 november 1992, Nashville, USA
17 år gammal

Thomas Sturges, Nicholas Jonas, Lucas Till, Justin Gaston
Miley Cyrus är en amerikansk skådis och sångerska som blivit känd genom olika TV-serier på Disney Channel. Hon kallades som liten för Smiley av sin pappa, vilket resulterade i namnet Miley. Hon älskar cheerleading och kinamat. High School Musical är en av hennes favoritfilmer. Miley Cyrus har huvudrollen i succéserien Hannah Montana. Hon har fem syskon, två helsyskon och tre halvsyskon. Miley Curys är bästa kompis med sin bakgrundsdansare Mandy Jiroux och tillsammans har de en Youtube kanal där de lägger upp nya videos lite då och då.

Miley Curys officiella hemsida
Miley Curys på Wikipedia
Miley Curys på IMDb


Supporters/Skådis

Justin Bieber! (Jag är inget fan men det kanske du är)

Justin Bieber

1 mars 1994, Stratford, Kanada
16 år gammal

Caitilin Beadles
Justin Bieber är en kanadensisk sångare som startade sin professionella karriär på YouTube. Hans första singel släpptes i juli 2009 och hans album blev klart hösten samma år. Singeln "One Time" var en stor succé för Justin Bieber som placerade sig på 12 plats på singellistan Canadian Hot 2009.

Heej!!

Heeej! Idag började vi dagen med No & det var jätte kul och jag vill ha det varje dag men det har vi måndagar & tisdagar. I hope you like No! I love it! Aja nu ska vi inte snacka Engelska men det hade vi också i skolan idag. I hope your day was great! Asså kan inte låta bli att skriva lite Engelska men det gör väl ingen? Aja. Vi har fått än massa böcker i skolan idag! Det har varit hur kul som helst!

Kram Alicia


Vandrande Pinnen!

Hille ville att vi skulle ´skriva om vandrande pinne så här kommer lite försmak på vandrande pinnar!
Ett terrariedjur som på senare tid blivit allt vanligare som "sällskapsdjur" är de vandrande pinnarna.
Vandrande pinnar är enkla att hålla. I stort sett vilken behållare som helst duger - bara den har en tät botten och fyra täta sidor. Ett litet akvarium är en utmärkt behållare. Men också för de här djuren är ett specialinrett terrarium att föredra.

God Morgon!!:)

Hoppas att ni har sovit gott inatt. Nu sitter jag vid den sega datorn hemma så det blir inga bilder:(
Men det gör ju inte jätte mycket. Med detta så har vi 199 inlägg och vi har haft bloggen i typ fyra månader. Det känns skönt. Hoppas ni får en bra dag!




Kram kram Alicia<3

Nu ska jag straxt gå ner på gården

För vi ska grilla. Jag ska ta ner den bärbara datorn så jag kan blogga men på tangentbordet så blanar sig bokstäverna så det kanske kommer att se lite konstogt ut men ska rätta till det så mycket jag kan!


Snart har vi 200 inlägg!!!

Wow det är ju många men vissa har ju ännu mer men ändå! Det är ju ganska mkt ändå.  Inte i gänförelse med Isabelle Strömberg. Men mileycyriusbigestfan har 700 nånting. Mén det är ju olika. Det spelar ju ientligen ingen roll men det är ju lite kul att informera

Alejandro

Lyssnar på Alejandro med Lady Gaga på Youtube!


Den är jätte bra!!


Kan den nästan utantill nu!


Urbra!


Kram Alicia

Idag dissar Alicia:

Segt internet! Asså jag hatar sega datorer och segt internet! Buuuu tummen neeeeeeeeeeeer!! Fy fy uch!

I love my little sister!

Asså jag fullkomligt älskar min lillasyster! Hon är såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå söt och jag tror inte jag överdriver. Fråga miletcyriusbigestfan för att fråga gå in på www.mileyfreak.blogg.se och fråga henne!




Puss puss Alicia

Haha gillar du Willy:s reklamerna?

Jag tycker att dom är sjukt roliga. Och musíken i Gina Trccot (oräker på stavning en kläd affär) och felik reklamerna!




Kram kram Alicia


Vad vill/gillar du?

Skriv gärna och berätta det så kan vi skriva om det. Vi skulle bli ännu  gladare om ni får läsa om saker ni gillar. Om ni älskar naturen kanske ni vill att vi ska skriva mer om det. Var inte rädda. Om ni vill vara anonyma så är det helt ok.



Kram Alicia♥<3

Mer info om ALICIA

Jaaaa mer info om mig! Tjohoooooooooo!!!! Gud vad roligt! Haha skoja bara. Jomen jag ska skriva lite annan snabb info om mig!!


Jag älskar Selina Gomez, Taylor Swift och så klart många många fler.
Joss LOVE Milöey. Precis som Mileyfreak. Det är bara att skriva om komemtarer frågor om Miley. Joss kan jätte jätte jätte jätte mycket om henne. Kika in på www.miletfreak.blogg.se om du är ett mileyfreak! Det är en bra blogg om man gillöar mode och shopping också!!!!!! Jo en sak till jag älskar bävrar och Denna gjorde jag (Alicia) någon gång! ja, väldigt många djur♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Vad är ditt favodjur? Det skulle vara intresant att veta om vi vet det så kan vi skriva mer om just det djuret.
//Alicia

Heeeeeej!!!!

Idag i Farsta Centrum så fick jag en ny rygga, två par byxor och ett par lacoste skor (krokodil skor) grön randiga på ton. Mamma köpte sånna gröna (som jag) och ett par blåa. Ni har vi likadana skor och likadana grönrandiga t-shirts. Jag älskar min nya rygga. den är svart så är det olika färger i ngt rutigt mönster



Puss och kram hela dan! //Alicia

Idag ska jag till Farsta Centrum!

Med mamma, min lillesyrra, mormor och morfar. Vi ska handla lite saker som jag ska ha till skolan. Jag ska tag med mig mitt presentkort jag fick av min hästgalna kompis när jag fyllde år i februari. Ha en toppen dag!


Kram Alicia

God Morgon!

Heej allihopa! Ni som vill vill veta mitt skolschema så tror jag lite av det finns på www.mileyfreak.blogg.se
Den är rolig och intresant. Hon går i mim klass. Sorry att det inte bolev något typ godnatt inlägg igår. För först så hade min 9 månaders lilla syster ner tangentbordet på golvet gör jag hade det i knät och sen fick jag inte igång  den men sen när den var igång var det nått fel med Comhem så varken hemtelefonen eller internet funka. Bläää! Hoppas att ni har sovit gott jag har suvit underbart!


Kramisar Alicia

Nu har vi ätit Lasange

Mmmm det var gott men jag har ätit för mkt snacks. Sorry för att jag har skrivit många korta inlägg men jag försöker skriva många LÅNGA. Hoppas att ni inte tar illa upp för många och kortya inlägg. Det är ju kul men många inlägg dom kanske bara ska vara långa. Hoppas att ni har haft det en bra ikväll. Mathias ka åka han. Han tycker att jag ska sluta blogga nu men nu så öppnar hon varken paketen eller något annat skoj ¨så jag passar på att blogga. Lasangen var god. Jag ska slriva när hon har öppnat sin present vad jag gav. Okej det där kankse lät lite konstigt men när mormor har öppnat presenten så ska jag skriva vad jag har gätt henne. Hoppas att är gött. Kram Alicia♥

Aaa fajt om min syrra

Alla vill hålla och gosa med min underbara syrra


//Alicia

Hoppas.....................

Inte alla inlägg kommer att tappa lusten på er. Hoppas att ni gillar alla inlägg. Ibland skriver vissa att det är för lite inlägg då får det faktist va många♥

Nu kommer det ännu fler

Men min familj har inte kommit, min morbror, min kussin och min morbrors fru ifrån min släkt e här plus hon som är vännina med hon som äger Littla (hästen/ponnyn Islandsponny) hon kollade på bloggen nyss och tyckte den var fin!


Ska chilla lite nu kommer kankse blogga mer under kvällen!
Ha allt gott Lill Alicia

Jag vill blogga om nått men jag vet inte vad

Det har ju inte hänt så mkt en förra inlägget. Min kussin ska säga grattis till sin farmor (min mormor) nu och han håller koll på ostbollarna och godis björnarna så sak tag några nu vänta lite....... Mmmm vad gott!" Nu är dom tillbaka. Oj det blev ett litet va brott tog lite ostbollar


Kram Alicia

Det var jätte kul för jag.......

Tvingade Mathias att kolla in igen och han bara: ''Fan vad du uppdaterar''
Asså det betyder ju att vi bloggar mkt och det är ju bra.



När man inte har bloggat på länge så glömmer man bort hur kuuuul det faktist är.
Ha allt gött Alicia!

Äntligen!!!!!!!!!!

Nu när några gäster kommit så då får man ju tag godis, chips och ostbollar. Asså tänkt att vänta på att så vänta i 15 minuter för att få äta alla godsakerna!


Alicia♥♥♥♥


Denna gjorde jag (Alicia) någon gång!

Nu har några kommit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aaa några plus en kille som heter Mathias. Han är 16. Han tycker att han är så himla cool och han ville att jag skulle skriva om honom men när vi var på Erikstalsbadet så skrev jag om honom. Nu ska jkag äta llite chips!


Kramisar Alicia


Mentos

Jag fick nya god FRÄCHA ifrån grekland idag och det var jätte goda. Olika fruktar kanske olika bär.
Nu är jag rädd. Morfar fick nått på foten och skrek man blir lite uwääää!!


Kram Alicia

Tja!!

Nu är det bara gästerna som fattas. Mormor och morfar ska ju såklart ha gäster hem idag efter som min kära mormor fyller 52 år idag!


Ha en trevlig födelsedag mormor// ditt barnbarn Alicia♥♥

Jag saknar mina kompisar som jag träffade på kollot!!!

Speciellt den som bor närmast. Vi mezzar varandra hela iden och hon är j'tte snäll. Vi är bäztisar!


Tjo och tjim Alicia

Alicia hissar:

Födelsedagar och jul! Jag älsakr jul och födelsedagar!!!

Happy födelsedag!

Idag fyller ju min mormor 52 år. Är det nån annan som fyller år idag?

Jag bara älskar glss. Särskilt mjukglass. Det är helt klart bäst! Och jag hittade den här bilden och blev som fastfrusen. Vad tycks???

Grattis Mormor 52 år

Idag fyller min mormor 52 år! Grattis!






Kram Alicia

Bilder

Jag har inte varit hos mormor och morfar och morfar på ett tag och hemma har vi en sån seg dator så nu är jag hos mormor och morfar så nu äntligen kan jag lägga in bilder!
Kram Alicia


Fullt bildinlägg av Alicia här och nu!

Detta är min lilla party bild!Very coolEn cool bild på Mileyn cyrus. Från låten Robot.

Andra gången jag red ¨på riktigt (altså riktigt betyder att jag räknar bort skansen) så red jag bar backa för....

Jag rider hos en kompis till familjens vänninas häst och hästen Littla är på sommarbete så jag fick rida barbacka. Det var jätte kul. Jag glömde helt bort att hålla tyglarna rätt. Men barbacka är jätte bra för balánsen. Nästa gång jag rider så kommer jag a´tt ha bra balans. Det var jätte kul!!!!


ramisar Alicia

Bästa filmen EVER <3

Jag (Joss) Var och såg VÄRLDENS bärsta fiml (enligt mig) ikväll!!!!!!! Den hete ''Vampires Suck'' En prody av Twilight och New Moon. Sååå sjukt bra och rolig. Titta på trailen, Köp biljetter och se den!!!!!!!! Så himla kul för alla Twilight fans elr inte. Jag ÄLSKADE den och jag såg ju den med 2 av mina bästa friends.Jag ÄLSKAR den fimlen! Kan inte sluta älska den. Man skrattar så sjukt mkt! Men idag började skolan och jag började femman. Tänkt vad fort det går =O Det tycker jag! Men det är kul och jag gillar att gå i skolan. Jag tycker att det är kul och jag är INTE knäpp. Hihi =) Vi ses imorron om det blir ngt <3
xoxo Joss

Musse pigg

Ett bild inlägg har int kunnat göra det på länge


Alicias favodjur!

Ojoj det blir svårt älskar massor men man får ju försöka:

bäver
pelikan
turkan
pingvin
isbjörn
papigoja
späckhuggare
delfiner
valar
m.m

Ja det

Ja det var några av mina favodjur!!


Åt precis en plopp glass

Ja som rubriken lyder så åt jag preciz en plopp glass och jag har smaken kvar i minnen(:
Det började en ny kille i vår klass. Han förstog lite svenska men man får snacka engelska med honom för han är ifrån Polen. Det är alltid kul när nya börjar i klassen! Nu går jag i 4a. Det ä'r jätte kul!

Kramar på er! Alicia

Nu är sommarlovet över

Japp, tyvärr. Nu har skolan börjat. Vi fick ett nytt shema och lite sånna saker i skolan idag. Jag skulle uppskatta om ni slängde ut några komentarer!

En bra film

Idag tycker jag att man behöver en riktigt bra film att titta på. Jag ska baka och sen tror jag att jag ska titta på cabaret Küler. Jätte bra DVD som jag har köpt och man kan bara nköpa den om man har vart och tittat. Så sjukt bra! Alla som är med är så himla bra på att dansa. Jag vill oxå bli så bra och det tror jag att jag kommer bli♥ Jag var med på Lasse Külers vårshow vilket var jätte kul! Vi var på maxim och min grupp dansade till Hercules ocg till P!nk ''So what'' Jga hade sjukt kul på scen och längtar efter nästa gång! Men du kanske jag ska vara på Göta Lejon. Och det skulle vara jätte coolt. Nu ska jag snart äta mat och sen baka.
Puss puss Jossan

Heej!

Jag har jätte ont i halsen. Jag hostar och är snuvig. Det är jätte jobbigt!





Kramisar Alicia

Idag Hissar Alicia............

Kollo! Det är bland det bästa med sommaren. Om du inte har varit på kollo åk. Du kommer inte att ångra dig!


Om Alicia

Heej! Jag heter Alicia. Jag är född 1 Februari 2000. Jag är blondin och har blågröngråa ögon. Jag älskar bävrar. Min favorit färg är >Green! <3 I love green! Aja. Kommer inte på så mkt info om mig nu. det får räcka för tillfället!

´kram Alicia<2

Heej!

Heej! Igår kl 14 nånting så rullade bussen in på Centralen. Jag såg inte mamma och jag blev jätte ledsen men sen så såg jag henne. Jag och en tjej som heter Alice bor jätte nära varandra och vi kramades så mkt så man trodde att man aldrig skulle ses mer. Det känns kul att blogga igen. Jag var på kollot Stugorna. Det var jätte kul!

//Alicia

KOLLO

Man ska på Kollo! Det är det ända jag säger! Jag var på Strandhem på barnens Ö. Det var jätte kuul! Vi gjorde massa av kul saker som inte går att göra hemma. T.ex så gick vi en jätte läskig spökrunda (Jag tycker att den är läskigare än grönans) Sen kan man paddla och göra bus nästan hela tiden! Man kan ta ledares gossedjur och man kan SÅKLART träffa nya KOMPISAR! Det är typ det bästa. Här kommer en bild på hur kollot såg ut!

Kollo Jätte fint och jätte kuuul!

Kollo Loggan för kollo barnesns ö

xoxo Joss


Tillbaks från kollo

Nu är jag tillbaks från kollo och Alicia kanske oxå kommer hem snart. Jag hade det jätte bra och vill tillbaks eftersom det var sååå kul! Om ni inte har vart på kollo så, GÖR DET!!!!!!!! Du kommer inte att ångra dig!
Puss pus Joss


Nu ska jag bada och tvätta håret

Så att jag är fräch imorgon för imorgon ska jag ju på kollo. Jag vill ju komma fräch!

Heej!

Heej! Jag kommer ju att åka på kollo och då ska min (den 13 december) blogga lite åt oss så att bloggen kommer att hålla igång! Det är ju bra! Hoppas att det inte gör något men hon är rolig och snäll. Mileyfreak eller mileycyriusbigestfan vet vem hon är. Hon som var med i skolan. Så det kommer nog att funka fin fint!
Det känns bra!

Torsk eller lax?

Vad tycker du är godast? Jag gillar ingen fisk bara fiskpanetter eller fiskpinnar. UndAR VILKEN FISK DET ÄR I DOM? Oj det blev stora bokstäver djurde det inte med flit. Suck. Har inget att göra. Jo ska nog logga in på s.s nu! Bye

God Middag!

Heej! Imorgon så ska jag på kollo! Det är samling vid Cityterminalen klockan 9:00 och bussen går helv 10. Har inte ätit eller dryckit något på hela dan. Vi har packat inför kollot det tog nog över en timme. Så jag är lite små hungrig men jag årkar inte ta mig en macka. Men svälter gör jag ju inte. Vi har städat så nu när jag äntligen har städat så får jag sitta lite vid datorn. Om nån som läser bloggen är mdlämm på S.s (stallet.se) så snabbsök bara på Diggidiggi! Det är jag (Alicia)

Heej!

Heej! Kolla gärna in dom olika kategorierna som vi har. Där står det lite små saker. På om oss så står det om oss och på Hissar och dissar står det om vad vi hissar och dissar!;)

Första inlägget i denna kategorin!

Alicia Dissar:
Miljöförstörare
Djurplågare
Negativa människor
Barnplågare
Otrivliga människor

Alicia Hissar
Trevliga människor
Wwf
Scuater (osäker på stavningen)
Barack Obhama (osäker på namnet)


Nu sitter jag barnvakt!

Nu siter jag barnvakt åt min lillesyrra! Ni som följer bloggen vet nog vid det här laget hur gamal hon här. Hon är så sööt! Sweet baby! Det här inlägget bli inte så bra för jag ska springa efter henne. Vänta ska bara flytta på datorn! Såååå. Nu var det gjort.

En rolig sak jag fick på Glitter

En älg tvättade sig. Han ville bli ren. När han var klar sa han: Nu var det hjort!

Haha Funny bunny! :o hehe glöm det ;). Ska titta vad syrran hör för sig kommer snart. Hoppas hon inte gör något busigt! Han behandlar henne nästan som en hund. Kom nu! Kom här. Sitt sitt bäbis! Haha. Aja, idag var jag hos min kompis Mileyfreak vet nog vem det är. En i klassen. Som hänger med två andra tjejer. Den som är näst längst i klassen. Vi kollade på Winx Club på Nickelodion. Det var maraton. Aja inget speciellt hände idag. Jo jag sparkcyklade och min kompis cyklade. På väg hem ifrån ´Vivo så ösrengnade det. Uuu. Vi kom hem till henne urblöta nu kan jag överdrev lite men blöta var det och det rengnade mkt!

Kram Alicia

107

Igår hade vi tre unika besökare (vårt rekord är 10) och nytt rekord i sidovisningar! Hela 107 sidovisningar!

Barkaby!

Heej! Idag var jag i Barkaby med hela familjen. Vi shoppad. Inne på Hugo Boss åt min (för ni som inte vet) 9 månaders lilla syster plommon så det såg ut som att hon hade bajs över hela kroppen. Vi var på Hugo Boss längst. Över en timme. På Filippa K vet jag inte. Men för att göra en lång historia kort så köte vi nya kläder till min lillesyrra. Jätte snygga hade det varit i större storlek hade jag kunna tänka mig sånna byxor och tröja. Aja på Filippa K köpte vi två par byxor till mig för det var 2 för hunda. En gillade jag inte för dom var för sladdriga längre ner så vi ska klippa i dom. På Nike så fick köpte mamma ett par jumpaskor till henne själv. Min bonus pappa köpte ett par silverskor på nike. Ja just det han köpte byxor, shortor och kavajer på Hugo Boss för 12.000 nån ting! Lite andra saker hände oxå men måste åka hem till min kompis nu!

Bye Alicia

Oj

Idag har vi haft 2 st unika besökare och 81 sidovisningar! Snacka om mkt. Okej kanske inte mkt för er som har haft en i flera år. Vi har haft vår i ungefär 4 månader

Det kommer inte att vara mkt inlägg på länge!

För att jag ska sova hos en kompis ikväll och på måndag ska jag på kollo. Så typ den 17 kankmse det kommer att vara inlägg igen. Då kan ni ju kika in, kul skulle vara att det finns massa komenteárer när vi kommer hem!

Kram Alicia


Uch

Wääää, på extrema samlmare idag hos en dam som var 60 som heter Jill (det är reklam nu) skulle snarare vara med i rent hus. Det fanns mat i precis i hela huset! Uuuuuääää!

//Alicia

/
(´´

Nybadad och fräch

Nu sitter jag här nybadad och fräch med ny tvättat hår. Ibakrunden är ''Sverges fulaste hem'' på så lyssnar lite då och då. Det är 10 minuter kvar. Min lilla syster sitter eller halv står här ndanför och drar i minnstol. Fast hon är på söndag 9 månader så är hon vaken:) där jag var idag (inlägget här nedan) så somnade hon runt 7 eller något sånt i en halv timme så hon kommer nog inte att sova nu. Aja hon gnäller ju inte, nu ska jag kolla på extrema samlare! Såg det nån annan gång asså slutet var helt CRAZY! Aja men det var kul. Kankse kommer átt blogga lite mera under kvällen!

Kram klram Alicia

Heej!

Heej! Typ hela förmidagen har jag suttit barnvakt medans mamma och mon bonus pappa städade. Så har jag träffat nån (vet inte riktigt vad typn kussin till min kussin) på vägen hem ramlade jag på trotoar ´kanten och gjortde illa mitt vänstra knä!


Kramisar Alicia

Kollo

Hej!
Imorgon ska jag på Kollo! Ska bli så kuul! Alicia ska oxå men 2 dagar senare. Jaf kommer vara borta 10 dagar och hon kommer vara borta 8 tror jag. Så under den tiden kommer bloggen att bli lite oaktiv men sluta inte läsa den bara för det =) Vi kommer blogga om kollot och hur det var när vi var där. Jag tkr att det ska bli jätte kul att åka på kollo! Andra året i rad och den här gången med en av mina bäzzor! Vilket kollo kanske ni undrar??? Jo Strandhem! Några andra tjejkompisar i klassen har avrt där nyss och dom sa att det var jätte bra. Men dom var på tvilling gården Strand. Bda är typ likadana och man gör saker med båda. Det här kanske är sista inlägget för mig på 10 dagar?? Kanske ngt lite senare men nu ska jag typ äta och jag ahde tänkt att gå in på lote andra sidor oxå.
Puss puss Joss

p Too cute <3

WOW

bara idag har vi haft 6 unika besökare och 96 sidovisningar! =O

Tjena!

Igår var jag borta och jag såg att Alicia verkligen har bloggat! Jätte kul! Vad ska ni göra idag??? Jag sa packa för kollo och så ska jag göra mig redo för imorgon. Ska och rida då. Ska kanske mezza Alicia och fråga vad hon ska göra idag?? Vet inte än. Kanske att hon kan göra ngt men vad vet jag? Nåja jag tänkte bara göra ett kort litet inlägg och sen ska jag kolla lite på internet. Ha allt bra idag!
xoxo Joss <3

God morgon!

Heej! Dom morgon. Tittar på nyheterna. Det handlar om oljekatastrofen. Eller tittar inte längre. Jo men nu blev jag bort mutad ifrån arbetsrummet :( Jag gillar att sitta där för att det är en skön stol och det är lite för sig själv. Soffan är ny det är nog därför den sticks lite. Igår skrev jag nio inlägg. Antingen blir det jätte många inlägg på en dag eller bara ett. Nu är det som det är. Bland bloggar vi mer och ibland mindre. Igår kunde det vara 11 eller 4 minutern mellan några inlägg. Ska nog kika in på Isabelle Strömbergs blogg nu!

Bye bye Alicia

Snart ska jag dra mig tillbaka

Jag tror det blir det sista inlägget för idag!

Så god natt och sov gått!!

Alicia!

Min stora dröm!

Det är att bli hotelldirektör, författare (känd) och designerXD

Min bonus faster (den näst älsta) (det menas den näst yngsta också) tycker att jag är så snygg att jag kan bli modell ;)  Jag vet inte varför. Och min låssas farmor säger att folk betalar massa för att få ha sånt fint hår som jag har. Det är varken slingat eller färgat. Bara lite blekt av solen. När jag var liten blev det kritvitt!;) XD Lyssnar på Lady Gaga Eh Eh ( Notning.........

det står inte längre men ändå. Den låten deet låter inte som Lady Gaga! Men den är bra!

Haha har ni sätt den nya viasat reklamen den är så sjukt rolig!

Bye Alicia

Lyssnar på I Gotta Feeling med Black Eya Peas

Den är så bra. Det gick ganska fort att borta tänderna noga ändåå ;)
Vem har du som idol? Åååå är det bara jag som skulle vilja prova att åka limo?

Hmmm, jag sitter vid hamiljes data och den är lite seg och försökte förut om man försöker lägga in bilder så kan inlägger försvinna så man måsta skriva långa. Börjar få slut på skriv idéer har skrivit om vad jag har gjort idag så. Men aja! Nu lyssnar jag på Enlin Lanto Doctor Doctor. Jag lyssnar på mobil men inte i hörlurar. Jag har ju en musikmobil! Den är bra! Hade normal men om man skriver kortare ska man ha tjock den tar upp mer plats;) börjar bli lite trött men vet inte om jag ska lägga mig. Jag la mig havl ett igår igen. Sen vi kom hem har jag alltid gjort det. Vaknat vid 10 men idag vaknade jag klockan nio. En timme tidigare än vanligt! Men det kommer nog att bli ändring på det. Nu lyssnar jag på Lady Gaga Bad Romance!

//Alicia XD

Borta tänderna

Vilken tandkräm har ni? Jag har lite olika. Ibland lånar jag mammas och min låssas pappas och ibland har jag min. Nu ska jag borta tänderna så jag har det gjort.

Läser ni många bloggar eller är det här den första du läser?


Kram kram ifrån en snart ny tandborstad Alicia


Annans, pumpa eller mellon?

Konstig rubrik jag vet! Men nu blev det som det blev!

Vad tycker du är godast? Annanas? Pumpa? Eller kanske Mellon? Skriv i komentarer!

I Liverpool var det hur kul som helst en dag när vi avr i stan. Vi shoppadeloss och hade jätte kul! Tjooooho!
Jäääj! Det var kul! Älskar när det är kul och mysigt att shoppa! Och det var sådär lagom mycket folk. Inte för många inte för få. Ja jag vet det är väl bara bra om dte är lite personer, ingen kö ingen trängsel. Men trängsel och köer är lite av shopping glädjen! Tycker inte ni det? Kankse inte :o Aja iallafall tycker jag det. Skriv vad ni tycker i komentarer! Nu skulle det vara skönt med ett varmt bad men det är nog flr sent. Tänk om jag sommnar i badkaret. Ska lägga mig tidgare idag. Jag vill hinna läsa lite. Jag ska läsa Mårten Sandéns bok Juveltjuven. Serien Petrinideckarna! Hur bra som hälst, detta är andar boken jag läser. Har fem böcker tror jag. Men än ska jag nog inte gå och lägga mig! Det gör jag nog sen! Ska nog iallafall hinna med ett inlägg till. Men vi får se. Jag ska iallafall skriva ett godnatt inlägg! Sedan när det är dax alltså!

Bye bye ;D:);):D Alicia

Love to dance

Inte precis det som stämmer in på mig men ändå! Jag  gillar det, men det är inte direkt min grej. Joss där emot ÄLSKAR att dansa men alla är ju olika och det får man aceptera. Nu var jag lite osäker på stavningen men iallafall! Vet inte riktigt vad jag ska göra. Vill ju göra nått men vet inte vad. Kankse ska gå ner till mitt sovrum och rita lite eller något i den stilen? Aja om inte annat så får jag väll gå och lägga mig. Jag hoppas att det car en mysig kväll för er.

Har inte träffat Joss på två dar nu men man kan ju inte träffas jämt och ständigt. Då bilr det ingen glädje när man träffas. Hoppas att det blir den nästa gång vi träffas. Det ska bli undrbart att få åka på kollo. Det ska bli sååå kul. Imorgon ska jag kolla så jag har allt på min packningslista. Det kommer att stå tomt i åtta dar sen. Joss ska vara borta 10 dar och åker två dagar efter mig och sedan när jag har åkt så kommer det inte att komma några inlägg. Men vi får väll skriva många innan så ni alltid har något att läsa!;) Fast det är ju inte så farligt. Vi kan skriva när vi är tillbaka då så kan ni ju börja kolla in igen! Det är ju inte det viktigaste att blogga. Nu har jag inte kommit på något mer som passar i detta inlägg så ska skriva ett annat inlägg nu (tror jag)!

Dansiga hälsningar Alicia

Kollade precis på Planet 51!

Men tyvärr var den inte i 3d. :( vi var 3d tv hemme. Samsung 46" 3D! Jag tycker att det är cool att titta på 3D film hemma. Aja filmen var ganska bra! Har du sätt den? Vad tyckte du? Aja jag tyckte iallafall den var ganska bra. Rolig. Nu hade jag inget för mig så jag tog och blogga lite. Det är skönt med blogg. har man inget att göra är det bara att sätta på datorn så har man något att göra! Tada! Aja tänker kika runt lite på olika bloggar och skriva lite inlägg!

Ha en trevlig fortsatt kväll! Kram Alicia

Glass!!!!

Idag så slutade Karin (en som vi känner) vid halv ett så jag hängde ed henne en sväng. Vi köpte en cheesbörjare på Mcdolalds. Sedan besökte vi enskedestall men alla hästar utom 6st var skickade på ridläger. Sedan åkta vi in till stan för att köpta glass på glassbaren ''GLASS'' men vi hade ett stort problem att hitta en parkeringsplats. Men vi hittade en till slut pust! Sedan beställde vi. Jag tog en voffla med Hallonsorbet och choklad. Mums. Karin tog en voffla med hasselnöt och kokos. Medan hon bestöällde åt sig smakade hon på min hallonsorbet och tog en sån också. TRE KULOR! Aja men jag bjöd inte men hihi. Vi satte oss i en park och åt glassen. Sedan hände det in te så mkt så det kan jag strunda i att berätta! jag älskar glass. Jag är ett glassmonster!!!Jag bara älskar glss. Särskilt mjukglass. Det är helt klart bäst! Och jag hittade den här bilden och blev som fastfrusen. Vad tycks???Inte för att jag åt mjukglass men det var den ända glassbilden vi hade. Det får funka! Mmm. Hoppas att ni har haft en underbar dag både idag och igår. Vad har ni haft för er då? Svara i komentarer! Det finns nog inget annat sätt!

Kram kram hela dan Alicia


























Heej!!

Vi har fått några komentarer om att blogga lite mer här är vårt svar: Vi bloggar inte exakt hela tiden nu på sommaren. Även om den heter sommarkompisar så kommer vi nog blogga på vintern oxå. Kankse till och med lite mer. XD Det är klart att ni vill ha inlägg men kom med förslg vad vi kan skriva om som ni tycker om att läsa.
Nu har det inte kommit något inlägg innan det här. Bara igår. Ibland kan det bli över fem inlägg på en dag. Men det är inte så ofta. Nu tänkte jag skriva några inlägg för att glädja er. Men efter som att det här mest blev ett infomations inlägg så kommer jag att tag nya för att skriva. Det här kankse inte var det roligaste inlägget men det är viktigt med ifomaton ockxå eller hur? Aja vi kanske inte kommer att bli lika stora som Isabell Strömberg men det är väl okej iallafall?

Kramisar ifrån Alicia

Shopping dag hela dan

Idag var jag och kin mamma och shoppa på NK och gallerian. Vi hade jätte kul och mysikgt. Jga köpte bl.a ett par nya converse!! Jag älskar converse och jag blev SÅ glad över att vi köpte ett till par till mig. Jag har ett par röda med låg sula och nu fick jag ett par korta med mellan stor sula! (Dom var blåa) Sen handlade vi kläder till mig och pyssel mm. Jag köpte oxå Seventeen och TeenVouge på NK. Har letat efetr dom typ överallt men jag har aldrig hittat. Ha allt så skönt!
xoxo Joss
Shopping Jag såg inte ut så här ^^

Godnatt alla

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Blev en rätt okej dag. var med Alicia och en annan granne typ hela dan. Vi hade rätt kul tillsammans =) Men nu ska jag gå och lägga mig och jag tror att Alicia ska göra det oxå snart eller om hon har gjort det??? Men jag tror inte det. Snart ska jag åka på kollo! Har ni vart på kollo elr ska???
xoxo Joss

Vad ska man skriva när man sitter ocg gäspar så man nästan ramlar av stolen?

Jag vet kanske lite konstig överskrift men det är sant. Vad ska jag göra!


Ojjj! Jag kom på det. Även om detta blev ett kort och dåligt inlägg publicerar jag det!


Kram Alicia!

Ps. Jag ska spela The sims 3

Vi har skrivit ganska många inlägg idag!

Fast då kankse det kommer att komma fler komentarer! Vem vet.............................
Vi älsar att få komentarer. Det är kul! Släng gärna ut en komentar. Ni kan bara skriva hej!!! Om ni vill!

The last songEn väldigt stor bild på Miley! Igår fixade morfar jätte många nya snygga teman på min mobil!

Kojiga och skojiga bilder!

Konstig överskrift jag vet men det rimmade. Jag kommer att lägga ut lite bilder som är tagna på gårn!
Very cool=D*:)Det är som ända bilderna vi hitills har på gården! Det kommer nog att komma fler! Mmmm rabarber!
Kram Alicia

Bokresention!!

Sommarkompisarnas bokrention!

Vi börjar med våra gamla dektitiver Lasse och Maja Campingmysteriet!

En av dom bästa böckerna tycker vi. Såhär står ddet på bokens baksida:
Det råder ett härligt sommarlugn på campingplatsen, där Lasse ochMaja tältar tillsammans med Miranda och hennes lilla apa.
Men strax börjar saker försvinna spårlöst och grannarna uppför sig allt mer mystisk. Och när campingägarn en morgon vrålar rätt ut över sin kräftbur, inser de att det är slut på semestern.
Dags gör spaning.............

Bra bok för alla Lasse Maja fan! Vi på Sommarkompisar ger den SkSkSkSk

Kojan

Vi har ju inte riktigt skrivt om vår ''koja'' så jag tänkte göra det.

Vår koja ligger under 3 vinbärs buskar. 2 svarta buskar (som jag och Alicia inte gillar) och 1 buske med röda (som vi gillar ;D) Dom svarta håller på att typ ''ta över'' om man kan säga så så vi ska göra så att dom röda kan komma upp mer nästa sommar. Vi älskar röda vinbär och ÄLSKAR gröna krusbär. Granne med vår koja ligger krusbärs busken så dit kan man gå när man vill. Vi har även en hemlig gång bakom krusbärna och vinbärna som bara få vi känner känner till. Där kan man gå om man vill ha extra fina och extra god krus och vinbär. Vi har försökt att göra ett så kallat ''party'' i vår buske för gården i många många år men det har aldrig hänt.

Hoppas att eran nyfikenhet om vår buske är lite nere nu så att ni klarar er ett tag till. ;D xoxo
xoxo Joss

d Alicia <3 bävrar

Nu bloggar jag och Joss

Vi hade något att göra men vi ville blogga lite så vi gick in till min mormor och morfar. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jaha! Jag kankse ska lägga in några bilder efter som att det långa inlägget inte hade några bilder!Denna gjorde jag (Alicia) någon gång!;)Ganksa mkt bilder och vissa var stora. Det var nog allt som fick plats i dt inlägg!

kram KRAM helan!

Varmt varmt och varmare!!!

Det är vartm idag elr hur? Vi ska gå in lite och då passade vi på att blogga lite. Ja vi kanske är lite slö men who cares. Ni kanske vill ha ngt inlägg. Jag skriver på Alicias lilla dator (men den är rätt stor) och hon skriver på stora ''hemma'' datorn. Vi har haft många komentarer och det blir vi jätte glada av! Tack så himla mkt! Fortsätt så. Jag kanske skriver med mkt förkortningar men jag tkr att det går fortare. Jag vill inte vara typ cool när jag gör det utan det bara blir så. Okey ja vi ska väl kanske vara inne ett tag och om ni har frågor så skriv. Vi svarar fort nu under kort tid!
xoxo Joss

Om 15 minuter ska jag träffa Joss!

Kvart i 12 ska jg träffa Joss nere på gården. Det skma bli kul. Kag hinner inte skriva så mkt för måste ju vara nere vid kvart i men det är ju okej. Jag var inne på Isabell Strömbergs blogg. Aja! Jag kanske lägger till lite bilder i detta inlägg. Det är kul. Var inte rädda för att skicka komentarer. Det är inte farligt. Det är bara barn som läser denna blogg (fast min mamma kikar in ibalnd) Hoppas att ni känner er trygga när ni läser bloggen och skickar komentarer. Nu ska jag snart sticka. Inga mezz har kommit så vi ska ses kvart i. Eller. Nää. Jag kolla fel på tiden.Jag ska träffa henne......klockan är 11:24 så det är inte dags än. Jag kan skriva lite inlägg då. Idag vill jag gärna leka lekan vi lekte igår men vår granne. Hon fick en lilla syster igår nä i förregår och mamman och bäbisen kommer hem, idag. Jag och Joss trodde att det skulle vara tråkigt att leka mamma, pappa barn men henne men det var jätte kul. Jag var påappa för ifall det skulle vara tråkigt så kan jag ju stickia till jobbet eller sitta och kolla på TV. Men detr var jätte kul. Joss var mamma och vår granne var bRN. 8 år. Jag skriver inte vad hon heter men jag vet det. Vi lekte i gången. aa det var jätte kul. Alltid n är Joss får vara ute längre måste jag in tidigt och tvärt om. Jag var ju tvungen att gå in klockan 10. Nu har det här in lägget blivit ganska långt trots att det inte finns några bilder. Jag vill gärna fortsätta med den där leken som vi lekte igår mem vi kanske får leka den själva. Aja´vi får se vad vi gör. Nu är det 16 minuter tills jag och Joss ska ses nere på gårn. Nu är det ingen idé att starta något stort att göra nu för vi ska ju träffas. Jagt undrar vad Joss gör nu kanske ska mezzaa henne. Eller jag kan ju fråga vad hon gjorde n'r vi ska träffas. Nu sitter jag vid den där sega datorn igen fast det funkar nu. Aja det är väl något skuimt med det ;) Vi har flera komentarer som är jäytte långa och det är roligare att läsa långa komentarer än korta. Hoppas att detta långa inlägg glädjer dig elöle r vad man säger. Fast det är inte slut riktigt än. Jag ska nog lägga in lite bilder oxå. Det här inlägget handlade i nte om så mycket.- Bara lite småsaker. Släng gärna ut en komentar innan då går:)♥√ Jag vet inte varför jag la in en bock men  den fick vara med. De blev det här ett långt inlägg utan att ha någon bild in men ska lägga in en när jag är klar med att skriva. När vi var i England gjorde vi inte änns hälvften så mycket som vi brukar göraför att ion bonus pappa harju opererat bort bildtarmen enm till två dar innan vi flög m,en vi skulle ju hälsa på hanns familj och släkt så han hängde men men han vilade och läste mest. Ja just det kan kolla på TV ockxå. Förra gången var jag och mion lilla syrra förkylda jag smittade henne=o Hon var 4 månader då! Oj om 6 minuter ska jag träffa Joss vad tiden gick fort. Det var nog bara för att jag hade roligt! 5 minuter. Jag måste börja avsluta nu. Det här blev nog mitt längsta skrivinlägg utan bilder!

MVH// Alicia!♥

God Morgon!

Jag vaknade vid klockan 10:00 precis ganksa sent men sommnade vid halv 1. Men nu är jag pigg och hade inget att göra så jag satte på datorn för att bloggaj'tte  lite. Aja. Komentarerna bara väller in. Eller kankse inte men vi fick jätte många snälla komentarer i går. Så många har vi aldrig fått en en dag. Hoppas att det kommer att fort sätta så. Nu undrar jag vad jag ska göra. Jag ska gå in på youtube och lyssna på lite låtar. Det blev ett ganska kort inlägg men iallafall!

MVH// Alicia

RSS 2.0