Idag så lekte jag och Joss på´gårn till kl. 10:00 typ!

Jag vet inte om det var på menutern men vi lekte typ till 10. Aja Vi har ju redan skrivit än massa inlägg idag llerkankse inte massa måga så ag  r int5e så mycket att  väta men jafg har lut men att göra ett inläggså jag gör det. Hoppas att inlägget glädjer dig ändå! :) Hoppas att ni har haft lika kul idag som jag och Jss om inte roligare! Söt katt visst! i hr nog säkermärktid det  gettj äräldigt förtjust i att ha bilder i mina inlägg. Men detfår ni stå ut med. Detta hoppas jagg blir etlån inägg för ida har vi fått flera långg underbaar koment och vi smickras värkligen. Skriv inget fejk i komentarena för det är inge kul att läsa fejk komentarer ävem om inte vi vet att det är fejk så är det feg att ljuga bara för att ställa sig in. Det  kan vara  svåt att skriva på dennadatorn för denär så seg och trasslar ihop orden. Fastt beteriena ska byti tangentbordet det kan ju vardet som är felet. I början var det nog svårt  att läsa men jag kommer inte ihåg vad jag skrev där så jjg behöll det. Jag mmåste nog sluta skrriva snart för dena dator är ju som sagt inte den bässta skriv datorn. Dettog gansak lång tid att skriv detta inägg men det får nog räcka nu!

Kram kram och dröm söta drömmar! Alicia

Vad ska man göra när man inte kan något

Konstig rubrik va?? Hittade bara på ngt. Men jag och Alicia gick nyss in för att det är varmt ute och ja vi vet inte vad vi ska göra. Älskar alla som skrev alla fins och söta komentarer. Alla som läser bloggen varkar vara så söta! Jag vill bara krama om er men en läsar träff kommer inte att hända förns på ett tag. Om vi har någon. Jag och Alicia har tittat tillbaks lite på olika komentarer och på första inlägget är alla söta. Och som Alicia själv skrev så, ja man vågar öppna sig mer. Vi litar ju lixom på er. Så vi hoppas att vi kan göra saker och lägga ut saker och ladda upp saker och veta att man har några som inte kopierat elr så. Alla som läser verkar så söta och jag hoppas att ni oxå tycker att vi verkar snälla. Vi försöker ju vara det mot er. Vi kanske kommer göra så att vi väljer vilka komentarer som kommer få läggas ut. Men vi vet inte än. Alicia sitter och skriver på en annan dator. Jo just det jag skulle säga en sak till er.
Ni får gärna komentera men vi vill inte ha t.ex att vi ska rösta på er sko på Nelly.com. Ni får gärna komentera och tipsa om er blogg men inte helst såna saker. Annars är det bara att komentera!
xoxo Joss <3

Nu kommer det att bli mkt inlägg!

För nu sitter jag och Joss två meter (kankser mindre) i samma rum med varsin data och det brukar betyda att det kommer att komma mkt inlägg till bloggen! Så ni som är inne nu kan vara lungna. Dert kommer nog att finnas nya inlägg att läsa. Nu kankse inte det jag skrewv var intresant men jag ska skriva om teneriffa så fort vi har fått bilderna till datorn. Liverpool kan jag ju skriva om nu8 men det gör jag i nästa inlägg istället. Eller knakse inte just nästa men det kommer att komma iallafall! Aja....... Nu så har jag inte lagt till några bilder än men det kommer att komma. OIm ni tycker att det är jobbigt att vi har massa bilder skriv i komentarer. Släng gärna ut en komentar om annat oxå! ha allt gott tills vi hörs i ett annat inlägg! Alicia>!

Ett till bildinlägg av fottogalnongen Alicia!

Japp, det är sant. En hel del bilder ni kommer att känna igen och vissa kansske ni inte kommer att känna igen. Jo iallafall så är jag hemma nu så.........
En av Jossis fiskar!!!!! Ganska stor! Aja en stor bild till en stor stjärna!Jag bara älskar glss. Särskilt mjukglass. Det är helt klart bäst! Och jag hittade den här bilden och blev som fastfrusen. Vad tycks???Mmmm, var det bara jag som blev sugen på glass nu? Aja jag är ett stort glassmonster!Detta är min lilla party bild!Åååå kanske lite för stor =o Ajaj strunt it!Detta är en koja som jag (Alicia) har designat!!En koja men såklar (och kankse tyvärr) inte vår koja! Aja. Lite mkt bilder kankse? Jag gillar ju bilder!Men åååå vilken söt!Den här med!Och alla dom här med! Detta blev en extra stor bild special!

Ha allt toppen! Alicia!

Hjälp!!!!

Kan någon bra bloggare hjälpa mig??? Vet inte hur man gör en egen blogg desing!!!!!!!!!! Någon som vet det??? Om någon vet kan ni väl säga det här?? Vill så himla gärna ha lite egna bilder som teama. Det vet jag att Alicia oxå vill och jag tänkte att Vi kanske kan fixa det. Ha lite egna bilder på vår buske och lite coola bilder på löite allt möjligt. Ha allt gott och hoppas att någon vet.

Gröna Lund

Guuu vad jag hjar saknat Grönan. Har inte vart där på typ 1 år. Jag var där med mina älskade föräldrar och min älskade kompis. Vi åkte kvasten, FlygandeMattan, JetLine och slänggungan. Vi hade jätte kul. Hon gjorde så att jag provade Jetline och jag tyckte att den var jätte kul. Har inte vågat åka Insane än. Elr frittfall. Ni får säga vad ni vill om mig men jag är inte någon som är jätte ''modig'' på sådana där saker. Ska kolla in lite andra bloggar och har en del skor som folk vill att jag ska kolla in på Nelly.com. Ha allt gott! Ska mysa med min pappa nu! Vi ska titta ''Sherlock Holmes'' Har ni sett den??? Inte vi. Ska bli kuu. Men helst vill jag se Eclipse. Den var jätte bra Ska tipsa er oxå om en sak. En ny film.
Vampires Suck. En parody av Twilight. Har sett trailers och den varkar jätte kul. Gå in på Youtoube och sök på ''Vampires suck'' Och se trailer. Tror att ni oxå kommer skratta om ni har sett Twilight. Jätte kul när varulvarna kommer och börjar *****. Jag gjorde såna tecken för att jag inte vill säga vad dom gör. Lovar att jag inte sa ngt fult. Puss puss!
Joss

Godnatt!

Godnatt alla<3 Hoppas dagen har vart kul trots regnet och åskan och bilxtarna. Jag ska fatta mig kort. Ska till Grönan imorron! Ska bli jätte kuul! Men nu ska jag kolla in lite bloggar. T.ex Fokis! Hon är jätte bra och har en cool blogg <3 Kolla in den. Jätte bra blogg. Det tycker jag i alla fall. Om ni läser Julia hittar ni adressen i den PLUS en intervju med Foki. Såg på ''It's complicatet'' Med Merly Streep mm. Den var bra men lite njaaa. Kanske inte riktigt en film för mig men min mamma gillade den. Skulle ha en bild på den men jag orkar inte gå in och leta efetr bilder. Jag tror att ni har sett den på affisher. Okey det var allt för nu och idag. Punkt slut..... Godnatt och sov så gott.
xoxo Joss

f

Miley Cyrus och Demi Moore nya film!

Jippi! Miley cyrus och Demi Moore ska göra en ny film! Jippi vad kuul! Den ser jag fram emot! Den kommer heta LOL:Laughing Out Loud. Den verkar super bra!!! Måste bara gå och se den när den har premiär. Helst här i Sverige men annars i England/London för om man går där kan det vara chans för att Miley är där på premiären.  Den ska bli jätte kul att se. hoppas att allt är bra med er.
xoxo Joss Miley på gatan Miley!!!!!!!!!!! <3

Hallo!

Igår gjorde jag inget inlägg för jag var med min kompis hela dan. Så himla kuul! Love you <3 Hon är en av mina bäzzor. Vi har inte fått något svar på veckans fråga och jag hoppas att ni försöker lista ut det. Svaret finns som sagt på wwf.se. Och jag hoppas att ni ändå svarar på den även om man inte vinner något. Så det var allt för nu. Sla gå in lite gsm ''Where girls rule'' Jätte bra sajt. Om mode och kompisar mm. Ha en härlig men regnin´g dag!
xoxo JossKenzie! Gillar ni inte min lilla kung????

Sista inlägget för ikväll.

Det här är sista inlägget för ikväll. God natt <3 Men jag ska bara skriva lite och lägga in 2 bilder på mina djur. En bild på en av mina fiskar och en på Kenzie (Min katt) Dagen har vart bra och jag hoppas att den har vart det för er med. Här komemr bilderna. Ha en bra kväll!
Puss Joss

Kenzie! Här är söta Kenzie på vår matta. Puss på dig Kenzie! <3 Är han inte sööt???

Min platy Och här är min Platy. jag tog bilden själv genom glaset. Är väldigt nöjd. Kopiering är förbjuden på båda bilderna.

Puss Joss

Miley Cyrus Wonder world

Det här är en bild som jag (Joss) själv tog med min kamera när jag var och tittade på Miley under hennes Wonder wolrd tour i London. Min kamera kan inte zooma så mkt men man kan se henne.

Wonder World Miley Hon är längst fram. Försöker göra så att ni ser henne. Men ni kanske inte gör det. Komentera om ni har ''Miley'' syn och ser henne. Jag gör det i alla fall =)

puss puss Joss

Bilder!

Jag vill gora inlagg men det ar ju inte sa latt vid denna datorn sa det blir bilder istallet!Miley cyrus RobotGanska stor!Stackarn! Hoppas att ar bra dar hemma! I like my home! Borta bra men hemma best! Hoppas att ni fortsettar kika in pa bloggeb och slang garna ut nan komentar!

Sitter vid datorn hos min bonus kussin

Jag sitter vid en dator hos min bonus kussin och detta kan bli ett bad inlagg for dom har ju inte tre av dom boksteverna som vi i sverge har. Det blir lite engelska i detta ockso. Jag kommer att skriva mer om semestern val hemma. Men jag kan ju skriva lite. Vi har varit i Primarket och dar ar det jatte billigt! Vi kopte jatte mkt saker>) Det var jatte kul!♥Det var jatte skojsigt! Vi har varit och ghort olika saker. Min bonus faster brukar vara ganska oroseal men sedan min lilla sysrra har kommit har hon varit mer osoceal. Det var ju skont! Honb var med mig, mamma och lillsysrran i stan. Vi hade jatte kul! Mer om semestern har och pa Teneriffa kommer nar jag kommer hem!

Kram kram Alicia

Första frågan!

Jippi! Nu tar jag första frågan av veckans fråga! Kul! Ja kul ska det bli. Hoppas att alla svarar och skriver komentar och jag har kommit på en rätt klurig fråga till er. Kom bara ihåg: Man vinner inget. Okej??? Då börjar vi!
..................................................................................................................................................................

Fråga: Hur många vilda tigrar finns det kvar i världen?
Ledtråd: Sveret finns på wwf.se

...................................................................................................................................................................

Okej det är bara att gå in nu. Ta reda på svaret och skriva det i komentar i det här inlägget. Vi ses sen. Jag tittar in på alla svar!
xoxo Joss

På väg hem.

Nu är jag på väg hem. Lånar en dator av hotellet. Vi ska bo på hotell en natt. Vi har en mini svit och ska gå upp och bada bubbelpool. Det ska bli jätte mysigt eftersom det är kallt och blåser och har nyss regnat jätte mkt. Hoppas att det inte regnar och är lika kallt för er som det här är. Fast det är ju inte jätte kallt men jag tkr att det är skillnad om man gämför Stockholm och Dalarna. Men här är det ju i alla fall grönt och inte gult och sönder bränt.
Hade tänkt fråga er en sak.
Vad är det godaste på sommarn tycker ni????
Jag tycker själv att Slush är det godaste. Kan äta hur många sm helst. Favo smakerna är blåbär och melon. Jätte goda. Om du inte testat brukar det finnas på 7-eleven. Gotttttt.
Kram på er alla!
//Joss

Nanne Grönvall, Amy Dimond och Kalle Moreus

Kan det bli mycket bättre???? Skoja bara. Men jag var och tittade på dom i går kväll. Dom var jätte bra. Nanne firade 25 år som artist. Hon var min första idol. Jag kunnde hela låten ''Kom och håll om mig'' Så ja hon var min första riktiga''Idol'' Det här var för att det var Orsa Vatten festival -Alltid vecka 29- Första gången dom hade vatten festival och det var faktiskt rikitgt kul! Alla är ju bra. Men jag har ingen som idol nu men alla har ju fina röster. Jo jag kom oxå på en sak igår. 
............................................................................................................................................................................
Man kan ha en sak som kallas ''Veckans fråga'' Så en gång i veckan ställer vi en fråga är på bloggen som ni ska få svara på och en liten ledtråd. det kan se ut så här:
Fråga:..........
Leddråd:.......
..........................................................................................................................................................................
Tycker ni att det låter kul?? Vi börjar med det nästa vecka. Ni kommer få en liten rolig fråga att se fram emot och vi kommer få fler roliga komentarer att läsa! Man vinner inga priser.
............................................................................................................................................................................
Jag tycker att det här inlägget blev rätt bra. Ska ner och bada nu. Fast det är lite kallt. Men min pappa säger att det är bra för hjärtat. Vet inte om jag tror honom men det är skönt att bli lite pigg och få vara lite i vattnet.
xoxo Joss
Smiley


103!!! :o

Nu har vi 130 inlägg och med detta är det 104 så det ä'r ju väldigt mkt! Hoppas att ni gillar bloggen och att ni komenterar! Nu kommer lite bilder!


Kram kram ´hela dan Alicia!

Shoppa???

Tror att jag och min mamma och jag snart ska och shoppa lite i Orsa. Inte kläder direkt utan mer typ pyssel saker och sånt. Jag är ingen som älskar att shoppa men det är verkligen jätte kul att gå ut och shoppa med kompisar. Jag och 2 av mina bäzzor var ute och shoppa i Farsta centrum. Vi hade verkligen jätte kul! Jag vill göra om det snart igen fast kanske med fler tjejer. Men jag och min mamma ska snart sticka så ett till litet inlägg som ni kanske kan nöja er med ett litet tag. Okej här kommer lite bilder om just Shopping. En bild är inte riktigt som jag och på den står det ''I love shopping'' Fast jag gillar ju verkligen att shoppa. För att shoppa är ju inte hela tiden kläder utan djur och andra saker. Så man kan nästan säga att jag älskar att shoppa. xoxo Jossan

I love shopping                     Shopping   

Miley Cyrus

Jag är ju ett STORT fan av Miley Cyrus och jag tycker att jag inte riktigt har haft något helt ''Miley'' inlägg. Men här kommer lite bilder och lite lätt fakta.
The last song Miley har nyss kommit ut med en ny film som heter ''The last song'' Det här är inte den ''riktiga'' bilden. Dom gjorde en ny och det är den ni kommer se om ni går på bio.
Miley cyrus wonder world Wonder world tour gjorde Miley förra året. Då reste hon runt nästan överallt på jorden (överdriver lite) Jag var själv och såg henne i London och den här turnen var jätte bra! Var det någon annan som var och såg henne? Eller var på förra ''Best of both worlds''?


Miley and Liam Miley är ihop med Liam Hemsworth. Dom träffades genom the Last Song. Jag tycker att dom passar väldigt bra tillsammans i alla fall. Förut var hon tillsammans med Justin Gaston och innan det var hon tillsammans med Nick Jonas men nu är dom bara vänner.

Miley Föddes 23 November 1992 i Nashville Tenneesse. Nu är hon 17 (Snart 18) år. Hon har köpt ett eget lyxhus i närheten av hennes familjs hus.
Luv you Miley! <3
xoxo Joss
Vad kuul!

Jag tror (Joss) att Alicia oxå är inne på bloggen och vi är inte tillsammans! Och vi har gjort 100 inlägg! Jätte kul! Kanskerätt lite men det är kul att vi har gjort 100 inlägg. Hoppas att allt är bra med er.


Till MileyFreak: Jag vet att Alicia redan har svartat men för mig är det helt ok att du använder samma teama. Det finns ju jätte många fler som har det här teamat så det är ju helt ok att du oxå gör det. xoxo Joss

Okej det var ett litet snabbt svar. Kul med fler komentarer och snart kommer det bilder som jag har tagit här i Dalarna. Här är det jätte kallt. Brrrr.... Det är typ bara 11-12 grader. Kallt. Jag sitter inne och skriver lite. Ska gå in på lite andra bloggar nu. Kram Joss

Kenzie

Tror inte att det kommer att vara så mkt inlägg nu!

Nu ska jag åka till Liverpool och Joss är i dalarna så jag vet inte om det kommer att eka tomt med inlägg nu:( Jag hoppas att ni inte slutar läsa bloggen bara för det. Det kommer ju att komma inlägg sedan så det är ju inga problem så. Det är ju sommar. I vinter och på hösten kommer det nog mer inlägg! Så då kan ni ju passa på att kolla in mer! Jaha vad ska man mer skriva i detta inlägg? Jo jag kan ju lägga ut lite bilder!
Men ååååå vilken söt ;) Jag hoppas att ni hitils har haft ett toppen sommarlov! Snart börjar ju skolan igen!
Den här var väl söt! så söötOch här kommer en släkting till dom båda tidigare! Vilken var sötast? Skriv i komentarer!
//Alicia

Till Mileyfreak!!!

Hej Mileyfreak! Jag (Alicia) tycker att det är helt okej. Det är ju ditt eget beslut. Asså det finns ju vid bloggens teman alla kan ju ha dom så du får göra som du vill!

Kramisar Alicia


Ett till bildinlägg!

1234567890

Bilder;)

Som ni säkert har märkt så älskar jag (Alicia) bilder och jag gillar att göra inlägg om och med myk bilder i.
T.ex den här bilden är ju  såå söt. Den är målad men den ser ju äkta ut!
XDDen här kankse är lite konstig men den är väl värd att få plats?
//Alicia

Två komentarer på så kort tid!

Jag är glad att ni är inne mkt och jag ska svara på era komentarer i detta inlägg. Jag lovar att kolla in på din blogg elr vad det var. Och vad som händer i kväll kan jag oxå svara på. Vi grillar nu när jag sitter och skriver med den bärbara på mormor och morfar,s gård. Vi kankse kommer packa ikväll vad vet jag. Jag hoppas att ni gillar bloggen. Har ni några frågor elr något annat att skriva/säga så kan ni tag och skicka komentarer!
Jo vad ska jag skriva. det är tomt på gården när inte Joss är där. Nu har mormor och morfar,s grannar någon slags midag dom sitter vid andra bordet. det är två som är typ i min ålder och deras barn (grannens) Har inget att göra så jag passar på att blogga! Skriv gärna tips vad vi kan skirva om. Om du t.ex gillar tigrar så kan vi ju ta att skriva mer. Jo vad sa ni göra? Skriv i komentarer. Hoppas att ni får en bra tag!

//AliciaDenna gjorde jag (Alicia) någon gång!Den här Pluto bilder har jag (Alicia) gjort! Jag ritade av en bild på internet!

I morgon ska jag åka till Liverpool!

Imorgon ska jag åka till Liverpool i England. Vi får de om jag bloggar. Jag kankse gör det om jag får något tillfälle!
Kram alicia

Min katt

Det här är nästan min lilla kung. Vet inte om bilden kommer från dom som vi adopterade min lilla kung av??? min kung heter call me mc Kenzie men man kallar honom bara för Kenzie. Han är en ragdoll och är den gulligaste som finns. Ni kanske får en bild av honom när han var liten och lekte med en vippa. Han ser helt väck ut. Jätte kul bild. Okej men just nu får nu nöja er med den här fina bilden av en snygg Ragdoll!

Kenzie Såååååååååå snygg! (Det är inte Kenzie men väldigt lik. Han är lite mörkare på ryggen och är snyggare)
//Joss
Kram på dig paddo Kenzie!

Är i Dalarna!

                                                  Rådodendron                  

Nu är jag i Dalarna. Här har det nyss slutat regna. Det har nästan inte varit en fin dag. Tråkigt. Jag har sett att vi har fått minst 1 ny bloggläsare! Jätte kul när man ser nya personer som har egen blogg som har komenterat! Jag tycker att det är jätte kuul! Jag hade tänkt att försöka lägga in flera ''egna'' tagna bilder. Den här bilden har Alicia tagit och den kan jag ju sätta in i inlägget. Först måste jag ju ta några bilder. Hihih. Har inte gjort det men nu ska jag ta fram min kamera och ta några bilder där vi bor och lite på området. Vi bor i hus vid Orsa camping. Inte i husvagn eller husbil men jag vill göra det. Fast vi har inget av dom sakerna. Okej jag hoppas att ni fortsätter att läsa bloggen. Älskar er <3
Puss puss Jossan


Lyssnar på tennis

Jag lyssnar på tennisen. Inget som jag är intresserad av direkt men jag lyssnar lite då och då. Annars tittar jag ut genom förnstret och sjunger hårdrock för min mamma & pappa. Hihih. Jag sjunger VÄLDIGT dåligt men det är meningen när jag ska sjunga hårdrock på skoj. Eller så lyssnar jag på Miley Cyrus. Som ni vet är jag ett JÄTTE fan av Miley och Alicia gillar Selena Gomez och Taylor Swith (tror jag) Vet inte om jag stavade rätt på Swith?? Jag lyssnar på nya skivian ''Can't be tamed'' Har lyssnat JÄTTE mkt på just ''Can't be tamed'' så jag lyssnar mer på ''Robot'' eller alla dom andra. Undra när vi ska stannna?? Okej jag tänker nog sluta nu. Och om ni har någon egen blogg, skriv den så går vi in på den. Jga och Alicia gillar att gå in på andra bloggar och titta och få insperation.
Puss Joss

djur

På väg till Dalarna

Jag har med mig datorn till Dalarna men jag kommer inte blogga något (tror jag) Det får Alicia göra ett tag. Men jag passar på lite nu. Vi sitter fast i en trafikolycka. Ni behöver inte oroa er om att jag har krockat med någon utan vi sitter bara här. Jobbigt som sagt vad. Här kommer vi nog sitta ett tag. Det som är jobbigt är att vi brukar åka en annan väg till Dalarna men idag bestämde mina föräldrar att vi skulle ta en annan väg vid Gävle och då hamnade vi här. Jobbigt! Hoppas ni inte kommer sitta i något sånt här på väg mot semestern. Men det är tur (tycker jag) att det inte är vi som har krockat. Men jag tycker så synd om dom som har krockat. Det kan ju inte ha gått bra. Det har gått på nyheterna och det har kommit massa räddningsbilar. Jag blev rädd. Och brevid våran bil på vägen ligger det blod. Någon har alltså kört på något djur. Min mamma sa det till mig och hade inte behövt säga det till mig. Jaja det finns inget man kan göra. Vi sitter ju inte heller ''nära'' olyckan,den är en bit bort men om man ställer sig och tittar ser man där brandbilar mm står. Nu kanske vi snart kan börja åka! Min pappa sa att man ser att folk börjar gå tillbaks till sina bilar. Hoppas att vi snart kan åka och att vi kommer fram snart. Fast snart kommer vi ju inte att vara framme. Okej nu börjar vi röra på oss! Jippi! Jga tänker nog sluta nu. Inlägget blev rätt långt. Det var inte riktigt meningen men det blir ju roligare för er. Puss!
xoxo Jossis


Sweet bear! 

Regn

Nu när jag Joss kom hem hit började det regna. Vi hoppas att det går över så att vi kan gå ut. Jag och min mamma har varit i Skärholmen och tagit en spruta. Den gjorde lite onte. Men nu är vi hemma. Ska snart äta lunch. Jag och Alicia ska snart gå ner men vi skulle bara göra ett inlägg typ (eller fler) Jag och Alicia har kollat in lite bloggar och på vissa har vi slängt ut komentarer på. Hoppas ni blir glada när ni hittar vårt namn på eran blogg! Ska bara skriva lite och det här var nog lite.
Bye bye Josshj Våra röda vinbär (men nu är dom rödare) ? Här är vår koja (är lite snyggare och lite större) haha Fina blommor (kan inte namnet) fhjh En prästkrage (Den visste jag namnet på) åäö Lite rabarber på gården (Goda)  q Och en söt jaguar (tror jag)

Kram Joss

Bilder!

Jag älskar bilder och jag älskar att tag kort. Jag har ingen egen kamera men på mobilen har jag 3.2 MB elr vad det nu är. Som rubriken säger så är det bilder som gäller i detta inlägg!♥
Söt katt elr? Jag tycker det är jätte söt! Sweet cat! Har nån av er som läser bloggen en katt?
Hästar är söta! Sweet Horses! Någon som läser bloggen som rider elr har en egen häst??????
En cool bild på Mileyn cyrus. Från låten Robot.
Djuriga och kuliga hälsningar Alicia!

Besökare!

Vi går hela tiden upp med besökare! Det går frammot!
Det är ju toppen! Hoppas att det händer något roligt idag! har inte lust att ha tråkigt ;)

Vad ska ni göra idag?


//alicia

Heej och godmorgon!

Heej! Det här inlägget kommer handlar lite om allt möjligt! Det är helt okej att skicka komentarer om vad vi kan hörbettra med bloggen t.ex ''Jag tycker ni borde skiva mer om hundar''
Då kan vi fixa det. Eftersom den heter sommarkompisar riktar vi inte in oss på ett speciellt ämne. Vi kan skiva från stol till häst från sol till åska. Ja allt. Så ni behöver inte vara rädda för att komma med förslag. Jag är 99% säker att ditt förslag passar in. Jo igår var jag och Joss på erikstalsbadet det var jätte kul! På kvällen plockade vi nästan en jätte stor dunke full med vinbär. Mamma ska göra pyré till min lillasyster och saft. Det var jätte kul att plocka vinbär. Nu ligger jag här i sängen hos mormor och morfar för jag fick sova här. Vi har ju flyttat och vi har fortfaranPelikande inte riktigt kommit i årdning. Men det är på gång! Har ni hört om åljeutsläppet? Pelikaner blir ju bruna och klibbiga. Jag har pelikaner som favo djur! Dom är sååå söta!♥
Jag och Joss lekte till kvart i tio igår. Då plockade vi vinbär! Vad är ditt favodjur?
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra elr skriva. Nu har jag förlorat känsen i mina hälar för jag har tryckt ner som i maadrassen. Suck och stön! Aja det går nog över. Jag vet inte änns vad vi ska göra idag det går ut med sån dålig info! Oj det är ju lördag idag!!! Då får man äta godis!
Ha att gott!
Alicia


Godmorgon

Godmorgon hörni. Idag vaknade jag Joss klockan 07 på morgonen av ett par byggjobbare utanför våran lägenhet. Så himla trött jag blev. Idag ska jag med Alicia och bada. Har gjort det tillsammans 2 dagar nu fast då hängde hon med mig och min pappa men nu hänger jag emd henne till et bad inne i stan. Det ska bli jätte kul. Undra om hon har vaknat än??? Jag ahr mezzat henne men jag vet inte om jag har fått svar än?? Ska gå och kolla nu. Vänta lite bara........................ Nope jag hade inte fått något. Bara från en klasskompis. Jo vi ska och bada och jag sitter här framför datorn och väntar på att vi kan sticka iväg. Vi ska sticka om en timme exakt. Klockan 11 alltså. Hoppas ni har det bra. Ska kolla in en annan blogg nu. Mileyfreak bad ju att jag skulle kolla in hennes så jag gör väl det. Tipsar Alicia om att hon oxå ska gå in på den. Vi har avrt inne på den båda men vi har nog inte slängt några komentarer. Okej men jag ska sluta här.
Bye
xoxo Joss


Panda

Jag och Alicia är hemma hos Alicia nuuu

Jätte kul. Vi är i hennes nya lägenhet. Den är JÄTTE stor, fint och ljust. Jag blir avis –.- Men nu har dom köpt den och jag kan inte få den längre. Men jag är nöjd ändå efetrsom Alicia har fått en jätte fin lägenhet fast hon bodde fint förut oxå. Okej... Men dom har ju Bastu oxå. JÄTTE mysigt. Jo men vad gör ni????? Jag ska snart åka till Dalarna och vara där i en vecka. Det ska bli skönt men jag kommer inte blogga  under den tiden. Så bara för det. Sluta snälla inte läsa bloggen. Det är ju sjutusan sommarlov! Jag ska göra mågot inlägg nu och kanske ett till för vi har inget att göra. Jo Alicia packar upp och jag har inget att göra. Men vi ska snart ta och gå ut och göra något. Ska mezza min pappa nu så han vet vart jag är. Okej. Tack för att ni läser bloggen. Även om vissa sluta bara för att vi inte hade skrivit på 2 dagar. Det var lite tråkigt om vissa har så kort tålamod. Jag menar inget dumt. Jag ahr oxå det ibland. Så jag klandrar inte er men vi kommer inte skriva varje dag. Så det var allt för idag eller för det här inlägget.

xoxo Josshc

Alicia+hemma+Joss+hemma=leka imorron ???

Jag är hemma från Norrland och Alicia är hemma från Tenneriffa! Då blir det nog leka imorron om hon inte ska göra ngt. Jag ska snart iväg och bada så idag blir det nog inget och dom har ju nyss flyttat in. Vad kuul Alicia!
Jag ska iväg nuu....
xoxo Jossisrew

Ny lägenhet och nytt rum!

Äntliogen har vi flyttat. Vi skulle ha flyttat in den 17 Maj med det blev vattenläcka. Sedan blev det förseningar ochj ååååå!
Aja vi har iallafall flyttat nu. Jag har fått en jätte snygg lampa.
Grönt lörngått!
En svart klädhängare. Förra året när jag kom hem ifrån semaestern så fick jag nya möbker men nu ett nytt rum!

Det är jätte kul att äntligen få flytta.

Nu sitter jag här i mitt nya rum och bloggar medans jag väntar på att maten ska bli klar!

Vad har du gjort idag?

Jag tror att Joss är kvar i Norland. Jag har skickat ett Vykort hem till henne.
Det står lite om Teneriffa där! Som sagt så tycker jag jätte mkt om mitt nya rum!

Har inte haft möjlighet att blogga när jag var på hotellet. Det hette Park Club Europe!
Det fanns datorer 1eurou för en kvart!
Morfar har en Iphone jag skrev lite i komentarer det var allt jag kunde göra!


Kram kram Alicia


HeejXD

Hej! Vi var på loro parque. Bilder och mer info om teneriffa kommer!'Kul att ni läser bloggen!

Kram Alicia♥

Home sweet home!

Äntligen hemma!¨
Jag ska skriva om hur det var på södra teneriffa men just nu har jag annat att göra!
Vi har haft det skönt!

Kram kram Alicia!!


Norrland

Nu är jag i Norrland. Jag tog med mig datorn för att kunna se på film. Jag vet, ja vet. Ni kanske tycker att jag ''nördar'' datorn men jag har inget att göra så jag tänkte att jag kunnde gå in ett litet tag. Okej jo. Jag är i Norrland. Här är det soligt och jag har det jätte skönt! Utanför huset är det strand och bad. Jätte skönt som sagt vad. Just nu skinner solen på mig här på den inglasade verandan. Sen ska jag och min pappa till Paradis badet. Bästa badet som finns! Jätte kuul! Ska se om jag kanske hittar en bild på det sen som jag kan ladda upp. Okej men det var nog allt just nu.
Bye bye Joss

Åland!

Även om någon har verit taskig mo mig ska jag fortsätta blogga för dom som vill följa bloggen. Jag hoppas att ni inte slutar bara för att någon ''låssas'' var mig. Okej jo i alla fall!
Idag ska jag åka till Åland med Birka paradise! Det ska bli jätte kuul! Vi ska såklart övernatta på båten. Det ska bli suuper! Jga har aldrig åkt Birka utan bara Viking line. Så det här ska bli något nytt. Har ni åkt Birka eller någon annan kryssnings båt?
Kram kram Till våra bloggläsare från Joss

Varför??

Varför är det någon som låstas att vara mig och skriver jätte taskiga saker. Förlåt då om ni inte gillar den här bloggen då. Varför är det någon som låstas vara mig? Vem? Jag lovar att jag aldrig skulle säga något sånt. Kan inte den som låsas att vara mig bara sluta. Jag och Alicia har aldrig och skulle aldrig skriva dåliga saker om er. Jag förstår inte varför man ska låsas vara en annan. Tack så himla mkt. Nu har den som låsas vara mig gjort mig till en person som alla andra tror är en riktigt dålig person. Vi får väl se hur det blir med den här bloggen.

Kram kram

Till Hille: Jag är inte dem som sa dumma saker eftersom jag inte har varit inne på 2 dagar.

Kolmården

Igår var jag på Kolmården. Det var väl ok. vi skulle gå ner på en strand vid First camp och där hittade jag världens coolaste sten enligt mig. Den såg ut som mitt favo land Afrika! Jippiu vad glad jag blev. Tkr inte ni att det är lite coolt i alla fall? Jag tkr det och den ligger i min ficka nu. Jo jag var ju och såg Eclipse. Den var jätte jätte bra!! Men jag ville inte att dne skulle sluta då när den sluta. Jag hade velat se lite mer. Men ni får ta och titta på dne själva om ni gillar Twilight och new moon. För jag vill inte avslöja något för er som inta har sett den.

Kram kram Joss

RSS 2.0