Morsdag!

Idag är det morsdag! Jag vill gratta alla mammor i hela Sverige så glöm inte att säga ''Joss säger grattis till dig'' Då kanske hon svarar ''Vem är Joss?'' Svara då '' Det är en tjej på en jätte bra blogg''. Det måste du säga. Vad har du gett din mamma idag??? Berätta det i komentarer snälla. Jag har själv gjort ett kort samt köpt blommor som hon inte fått än ^^
Puss puss Joss
Miley Cyrus

näää

Vi har inte haft så många inne idag. Bara 1 och jag tror det var jag. Buu det är inte bra. Vart tog alla vägen??? Det är inte tid för att leka kurragömma. Det här är till alla. Snälla kom tillbaks men lite kan ju vara vårt fel oxå eftersom vi inte har gjort något inlägg. Men om vi glömmer så skriv komenter på nyaste inlägg om ni vill ha mer eller så. T.ex: ''Jag har läst det här jätte många gånger. Kommer det inte någon nytt?'' T.ex bara. See ya!
xoxo Joss

Med kompis idag Joss

Okej imorron kanske det inte blit något inlägg för mig=( Pg.a att mina föräldrar tkr att det blir lite för mkt tid framför dator. Jo idag var jag med en kompis igen! Inte samma som igår men en kompis ur min klass. Vi hade jätte kul och vi var ute (fast vädret) Hade ett sorts pysselsak. Men ja det här kan vara ett inlägg för ett tag. Jag kanske inte kommer vara inne här på några dagar. Har bara en halvtimme framför datorn och jag har redan gjort mer än den. Vädert idag: Regningt och tråkigt. Ha på er varma kläder om ni ska gå ut. Jag hoppas ni hade kul fast vädret. Vi kommer kanske höras mer framot fredag eller helgen. Kommer nu ta ett litet break. Såklart går jag in och komenterar era komentarer fort och kollar lite hur vi ligge till i statistiken.
Kram kram hopp i stan
xoxo Joss Luv you<3
=) ;D =D XD ;.)
Bye bye <3

Cirkus Maximum!!:D

Hallå!! Idag den 24/05-2010 var jag på Cirkus Maximum!! Men jag menar jag med Alicia för det är jag som skriver. Det fanns elefanter, tjurar, sälar, hästar, kameler och lamor. Trollkarlar och sånna som typ var akropater. Det var såå bra! Cool cirkus I´m lovin it! Altså cirkusen! Denna cirkusen var jag på förra och förrförra året!!=) Det var allt ifrån cirkusen! Vad kul att ni läsar vår blogg! BYE!!
Akvarium


Hihih

Okej det blir ett till inlägg för mig idag men jag hitta en så fin bild på ett akvarium. Jag har ett men det här är inte mitt men jag tycker att det är så fint när man kan ha det så här välskött. Vad tycker ni???
                                                                                                            //Joss<3Akvarium

Kollo prat Jossis

Har vart med min kompis och ja nu är jag hemma men jag ska snart iväg på kollomöte. Ska på kollo med kompisen jag va med så vi ses ju snart igen. Men jag ville hinna med ett inlägg innan och idag. Jag kommer inte hinna när jag kommer hem så jag ville göra nu. Men idag var det skola. Vi hade idrott sista lektionen. Vi skulle bara ha börjat med flaggleken men vi gjorde det hela lektionen. Det var fler som gjorde illa sig (eller ja bara 2) Men jag tkr att det är för många för en lektion. Jag var lite klantig för jag gjorde krokben på mig själv och landa på höften men jag bara reste mig upp igen så jag räknar ej med det. Det är jag joss som skriver (det vet ni) och idag har vi gått ned i tittarsiffror=( Igår hade vi....... 46 sidovisningar och 8 unika besökare!!! Vill ha det idag oxå men jag vill oxå säga tack till alla som var inne igår. Vi svara på frågor från er och var där länge. Fortsätt med det! Tack för mig idag!!!

xoxo Jossos

Miley Cyrus!!=D

Hellu! Detta är Alicia! Jo Miley Cyrus är Jossans idol. Tror jag!! Jag har Taylor Swift och Seleana Gomez! Jag kanske skrev lite fel! Så alla Miley fan där ute kan ju slänga ut sig en liten komentar!

Miley CyrusBYE!


Heej!!!:)

Hallå! Detta är Alicia! Jag sitter här och vill skriva med vet inte riktigt vad!En koja!Ja just det, vår koja ja! Förra året planterade vi blommor under busken men det kom aldrig något, SYND:(
Vår koja är ju en vinbärsbuske med en hemlig gång ifrån busken till krusbären. Det är riktigt coolt! Någon som har något tips till kojan? Vi vattnar och ränsar ogräs precis hela tiden. Eller kanske inte hela tiden men vi sköter om den som om det var ett husdjur nästan! Jo, det finns 2st vinbärsbuskar på gården men vi kallar kojan för vår! Det är inte våran men vi säger det! Hoppas ni läser bloggen och tycker om den! Släng gärna ut en liten komentar! KRAM PÅ DIG IFRÅN ALICIA:) Bye!

Koja!!

En koja!
Hej! Alla ni där ute som har en koja kan väll komentera och berätta om den!! Denna bild har jag (Alicia) ritat i paint! Ett rit program på datorn!! Hoppas ni vill följa vår blogg! KRAM ALICIA!!:):D

Vad kuul med fler komentarer!!

Ni förstår vad vi menar. Ni komenterar mkt! Tack alla som komenterar och fortsätt göra det hela tiden. Vi gillar att svara och att läsa. Så fortsätt skriv. Vi är inne nästan hela tiden och kollar hur det går och om det är någon ny fråga. Yees tredje eller fjärde inlägget idag! Vad kul!! Slut på medelande
Kram Oss<3 <3 ;)

Svar på frågor från inlägget ''Hellu''

Vi har sett din fråga och det här är för dig som skickade en fråga. Javi vet inte än om kan göra det medtanke på skolan och allt. Visst kanske båda gör inlägg samma dag man jag tror inte man hinner med fler inlägg per person. Kanske möjligt vis helger. Vi ses och hörs. Komenetera om frågor för vi älskar komentarer!!!!

xoxo Joss & Alicia

Här kommer en rolig bild på något vi båda gillar:
glassglass!!


Hellu

Okej det är Josso här. Jag gick upp jätte tidigt idag. Vakna av rengnet. Igår som det var så fint. Men ja dom sa ju att det skulle bli rengn och skurar idag så dom hade väl rätt men jag vill inte att dom ska ha det för jag vill att det ska vara sol man jag tänker minsann stanna inne idag och bara gå ut när miss Alicia kommer. Ja vad finns mer att säga än att det här är andra inlägget på bloggen!
Jippe yej vad kul men ja det kommer ju att komma mer och vem vet jag kanske känner för ett till inlägg idag men ja man får se om man följer sommarkompisar!


xoxo Josso <3


Heej! :)

Hej! Den här bloggen kommer handla om 2 st tjejer. Ja det är Josefin & Alicia!! Vi delar på den här bloggen så den kommer att handla om båda. Några som jag(Josefin) skriver i och några Alicia skriver och några tillsammans. Såklart den gemensamma kommer vi skriva när vi är tillsammans!:)
Vi kommer skriva om kojan också såklart! Vi kommer att ladda upp bilder också! Om du vill komentera på inläggen eller annat så skriv inget elakt om bloggen eller vad vi skriver snälla!! Vårt första inlägg var idag tillsammans. Bloggen startades 2010-05-22 21.53. Titta in den gärn ofta och vi kanske kommer svara på inläggen om du har några frågor.

Ha allt gott!
// Josefin & Alicia =D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0