Imorgon bär det av till Paris!

Ja, imorgon ska jag och morfar åka till underbara Paris, det kanske blir något inlägg från mig där, det kanske finns wie-fie (stavning) på hotellet men ikväll ska jag och mamma packa!
Ja, vi hörs!
Puss Alicia<3

Uch, äcklig medicin! :( Det är så äckligt!

Jag fick medicin av mamma för jag börjar bli förkyld, vattnet med några oljedroppar var inte farligt men sen var det någon svartvinbärsgrej med hunung och den var varm och uch! Jätte äcklig, jag fick kvälningar och det tog över en halvtimme att dricka det! Efter varje klunk tig jag en klunk vatten! Det var uch!!!! Inte gott, men nu sitter jag här och bloggar och längtar till soprtlovet! Nu ska jag äta bulle!
See ya/ Alicia <3

Dumma Förkylning!

Åååå, jag är förkyld och nu dricker jag sånna här typ grejer som hjälper!
Fy, har liiiite ont i halsen och åå, det är jobbigt och jag som ska till Paris på
sportlovet!
Näsdukar
Ja, jag skulle ju sova hos en tjej från mitt kollo igår men runt kl17 fick jag hemlängtan
så mamma, min bonuspappa och syrran hämtade mig men jag har aldrig fått hemlängtan förut, jo
hemlängtan men man har aldrig behövt hämta mig!
See ya!
Kramizar Alicia

God Natt, det blev inga andra inlägg idag!

Sorry men har helt enkelt inte orkat blogga! Imorgon ska jag sova hos en tjej jag träffade i somras på kollot!
Ja, det ska blir kul! Jag är lite trött, veckan är äntligen till enda! Ska nog sova nu! Jag ska försöka att skriva något inlägg imorgon! Ja, vad jag har mer att säga??? Inget tror jag, GOD NATT!!!
Natti natti/Alicia♥

Är så typiskt sur på mig själv!!!

JAA, att jag inte är inne lika ofta!!!
Nu är det elevens val i min skola (som Alicia säkert redan har sagt) och jag har engelsk teater!!
Det är jätte kuul!
Vi gjorde kuliser idag och vi typ grava ihop XD
Vi skratta och gjorde fel så när vi gjorde fle försökte vi ordna det med att måla över annan färg på det men då blev det ju bara dåligare =O
Så, våra kuliser blev lite failade (eller vår enda)
Men anars idag så...
Jag har vart med min katt till veterinären.
Han fräste till henne när hon sa att han var för tjok 8)
Men så har min dag sett ut idag!
Älskar er alla som läser och hoppas att ni har det otroligt bra!!

xoxo Joss


Har precis ätit Lassange!

Tjo, har precis ätit Lassange. Det va gott. Nu kollar jag och mamma på lyxfällan, min syrra har feber men hon mår bättre nu än för två timmar sedan! Stackare, typ 15 månader och har feber! Stackare!
Men aja, jag har varit inne på KPWebben och ja, imorgon så är det avslutning på elevsensval, jag hade bild och form så vi ska ha utställning imorgon! Jag och mamma har gjort två halsband och ett armband till min syrra men hon gillade inte armbandet så jag fick det! Ååå, vad gott det skulle vara med jordgubbar!
Mums, jordgubbar!Mums, typiskt sommar! Det är sååå gott! Idag skulle jag dricka te men hade massa socker och drack inte upp, det kanske tar ett tag att vänja sig vid att vara en ''te-människa'' Jag och en av mina bästisar drack te samtidigt! Det var inte gott! Men som sagt det kanske tar ett tag att vänja sig!

Jag drack ''örtte äppel och tranbärste'' Nja, sådär! Det var gott med socker! Hehe........
Ja, idag är det final hos halv åtta hos mig! I Tisdags var det en tjej på halv åtta hos mig och hon bor i området där jag bor och bor i samma hus som en som vi i familjen känner! Ganska coolt! Så nu vet ni det!
Kramizar Alicia!

God Morgon!

God morgon!
Hej, den här veckan börjar jag halv nio alla dagar och jag brukar sova till halv åtta då men nu bestämde jag mig för att gå upp som vanligt och sitta vid datorn till halv åtta! Jag har en kvart kvar nu när jag skriver detta! I Lördags hade jag ''kalas'' och av en av mina bästisar fick jag ett jätte snyggt halsband och jag har haft det måndag, tisdag, onsdag och idag! Om jag får tid över kanske jag kan ladda upp en bild på det och lite andra bilder t.ex på mig! Det kankse har varit lite dålig uppdatering på sistonde men jag jobbar på det och hoppas att det ska kunna komma fler inlägg! Så snälla snälla! Försök att inte sluta läsa bloggen för att det är tråkigt, kolla på inlägg från i sommras då! Där finns massa roliga bilder! Tack för alla fina komentarer vi får, dom e så söta! Ja, nu när jag håller på kan jag ju skriva dagens outfit, har 10 minuter kvar!!! Här:
Tröja: Rosa med lite krumilurer på!
Längärmad: Svart som går lite över revbenen!
Byxor: Svarta ifrån Lindex eller H&M!
Strumpor: Rosa med svart tå och häl!
Sådär, där fick ni dagens outfit som jag har haft några gånger, det kommer inte så ofta! Men aja, snart är klockan halv och då ska jag äta frukost! Ää, jag ska göra det nu! Bye/Alicia <3

Är lite trött och nu är jag är jag en så kallad ''te-människa''

Ja, idag var jag hos min bästis och vi drack te, hon har varit sjuk och jag gillar inte te!! Vi bestämde oss för att vi skulle blir ''te-människor'', jag tog lite te och drack inte upp det!
Ja, vi hörs sen!
Kramizar Alicia!
PS. Vi har haft elevensval den här veckan i skolan!


Idag ska jag åka skridskor! That is very fun!

Okej, förlåt! Det är dålig uppdatering men jag ska värkligen försöka! Idag ska jag åka skridskor med scouterna!
Här är ett par skridskor!
Nu är jag med dom ''äldre'' scouterna, vi har mycket roligare schema! t.ex vi har möte på tisdagar men en gång har vi inget på en tisdag, den 22/3 utan den 25/3 så har vi spel pch videokväll- vi spelar spel och övernattar i lokalen! Fett kul! På lördag ska jag sova en kompis som träffade på kollo i somras. Ja! På sportlovet drar jag till paris! Nu ska jag kika in på KPWebben!
Kramizar Alicia <3 :)

Dålig uppdatering, sorry!!

Asså sorry men vi har inte hunnit blogga men jag hade fest med monster tema igår och övernattning men min kusin kunda inte sova över, vi har varit i stan och kom hem för ca. 10min sdan, vi ska äta middag hos min morbror idag. Men nu ska jag sirfa lite på nätet så hörs vi sen!
Kramizar Alicia <3

Igår, melodifestivalen

Igår var det Melodifestivalen, det var riktigt bra! Jag gillade Le Kid men dom åkte ut :( Dom va bra!
Jag och min familj brukar ha en tävling till melodifestivalen och jag fick 1 poäng! Min dator segar lite nu :( Men det är ganska fint väder nu men jag tror inte vi har några planer idag! igår åt jag massa smaskigt godis!!!!!!<3
Idag kanske det kommer nya bilder på mig och lite andra saker!
Snart ska jag äta frukost, jag e hungrig!
Kramizar Alicia

Shopping på stan!

Idag åkte jag, syrran, mamma och mormor till stan och shoppade, jag fick en för liten hajk-ryggsäck i Födelsedagspresent så den bytte vi till en annan, jag fick en jätte snygg tröja också och ja... idag ska jag sova hos mormor & morfar! Vi åt i Kungshallen, åt på tacobar!!!! =) Ikväll blir det Lördagsmys med GODIS!! Skriver säkert några inlägg där!
Vi hörs! Kramizar Alicia!!!♥


Ska snart sova, är lite trött!

Ja, idag har jag gått 7034 steg! Hälsomålet är ju 10.000 (eller hur man skriver det, tio.tusen steg ska det stå) ja, och mitt rekord är 20.000 (eller hur det skriv, tjugo.tusen) och mammas är 32.000 (tretio två-tusen). Ska snart sova, e rätt trött!!! Ja, men inte just nu, snart! Jag vill klippa mig snart! Har ganska långt hår, så det ska bli skönt att få klippa sig, vi får väl se när det blir av!!! Tycker ni jag ska börja lägga upp hur många steg jag går per dag????? Har man steg räknare blir man lixom påmanad, asså typ man hör en röst i huvudet ''gå,gå'' och sen har jag och några kompisar i klassen tävlingar utan vinst ibland, då går vi jätte mycket så får vi se vem som vinner!!!! Det är kul!!!
Ja, godnatt då säger vi nu, godnatt!!!!!!! =)♥
Kramizar Alicia
Mitt sminkbord!!! Snyggt? Ser ni hårborsten? Ja, asså den har varit hos mormro & morfar sen HÖSTLOVET!!!! Varje gång jag är där så glömmer jag bort det!!! Asså!!! Aja, ska försöka komma ihåg det!!!

Nu ska jag läsa!!!

Nu ska jag läsa ''Harry Potter och hemligheternas kammare' (Andra boken)! Jag gillar Harry Potter, vi får se vad som händer ikväll! Hoppas ni får en bra kväll!
Kramizar Alicia!!!
Me!!!♥ (som utklädd & peruk)

Nu är det dags för Fredags mys!!!!!!!

Ja!!!!! Nu är det helg!!! Asså så himla skönt, jag älskarr helg!!!! Bästa saken på hela veckan, typ!!!!!!
Men, ja. Hitills idag har jag gått 4499 steg, mitt rekord är 20.000 steg (tror jag det skrivs) Men, har stegräknare på mobilen men den kan man ju inte ha på te.x jumpan eller om man inte har fickor så önskade mej en stegräknare av farmor och då fick jag den i grönt<333 Jag älskar ju grönt!♥
Ja, men iallafall, snart e det VÅR!!!!!
Kramizar Alicia♥♣♦

När jag var i Liverpool shoppade vi jätte mycket!!!<3

Det var sååå kul!! Jag handlade massa strumpr bl.a för alla mina har typ något hål sen köpte jag massa kläder, jag fick två resor i Födelsedags present, det var ju Liverpool resan som jag hade innan och på sportlovet ska jag och morfar åka till PARIS!!! Så det är den andra Rese-födelsedags presenten!!!! Kul va?? Jag läääängtar värkligen!!! Jag är så himla seg på morgonen, lägger mig kanske 10 men somnar typ 11 så mamma sa att idag ska jag lägga mig senast NIO!! :S Men, aja så på SPORTLOVET bär det av till franska underbara Paris!!!!
Kramizar Alicia♥

Idag hade vi Allaktivitetsdag! <3

Idag var det allaktivitetsdag för mela mellanstadiet i skolan och jag hade klättring på ''Karbin'' som ligger i Västberga Allé. Jag hade pastasallad,fika, banan, servetter, mm med mig och min FESTIS!!! Det var sååå gott!!!Jag klättrade inte på dom som var typ 14 meter, jag klättrade på tre olika men klarade två, båda var sju meter!
Det fanns sånna här med VÄGRADE!!!
Ja, nu e jag 11!!! Jippi!! Hehe! Fick massa fina presenter!!!
Kramizar Alicia <3


Idag, jag 11år

Idag fyller jag 11år! Familj och släkt ska fira mej klockan 6, nu ska jag och morfar kankse gå och köpa mer chips!
=)/Alicia

RSS 2.0